izgil85
Hamiş Melek
kıymayın siz bana sevin hep beni🙂Oyy ,ben sana kiyamam giiizzz
kıssss senin doktorla randevun ne zaman söyle banada doktorunu ariyiiim o bana kıymıyo sizde ona kıymayın bak haaaaa diyeyim
kıymayın siz bana sevin hep beni🙂Oyy ,ben sana kiyamam giiizzz
uyyyy bacım nettin gııız iyice kırışmıştırlar şimdi onlar Allah ütüde kolaylık versin🙂Aynen canim,benimkide gelir birazdan.Birde makinada camasirlar bekliyor beni as artik diye:çamaşır:
Ahh canim beniiimmm,benim bir Dr digerine daha mektup yazacak.O mektubun benim Dr un eline gecmesi pazartesiyi bulur sanirim.Ondan sonra ben arayip,hastaneden sira alicam.Artik ne zaman olursa.Ama insallah biran önce atlatirim da.Vaktim zannettigimden de cok daralmis.Önümüzdeki 1-2 yil icinde hamile kalsan iyi olur dedi Dr.Yaslaniyorum,ühüüüüükıymayın siz bana sevin hep beni🙂
kıssss senin doktorla randevun ne zaman söyle banada doktorunu ariyiiim o bana kıymıyo sizde ona kıymayın bak haaaaa diyeyim

ayyyy canım benim kıyamam sana Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey sorunsuz ve yolunda giderde sende tez zamanda kavuşursun meleğineAhh canim beniiimmm,benim bir Dr digerine daha mektup yazacak.O mektubun benim Dr un eline gecmesi pazartesiyi bulur sanirim.Ondan sonra ben arayip,hastaneden sira alicam.Artik ne zaman olursa.Ama insallah biran önce atlatirim da.Vaktim zannettigimden de cok daralmis.Önümüzdeki 1-2 yil icinde hamile kalsan iyi olur dedi Dr.Yaslaniyorum,ühüüüüü![]()
oooooooo yavyuuuuuuuum benim nerelerdeydin kııııssss kaçgündür bi dün gördüm seni ama konuşamadık neler yapıyorsun anlat bakalımkızlar meraba izgilim nasılısn fıstık özlemişim seni
iyilik canım senden oğlan nasıl oldu iyileştimiselam kızlar ne haber
oooooooo yavyuuuuuuuum benim nerelerdeydin kııııssss kaçgündür bi dün gördüm seni ama konuşamadık neler yapıyorsun anlat bakalım