Başka bir sorun olsaydı sanırım dr un seni bilgilendirirdi. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...çok teşekkür ederim cozy
yani bu durumda gelişimi önde olması sadece iri bebek olacağını gösteriyo🙂 bu zamana kadar şekerden etkilenmemişti sanırım yavaş yavaş etkilenmiş kuzum.neyse tekrar çok teşekkür ederim
Malesef henüz bebeğim yok canım, bir seneyi aşkın süredir istiyoruz ama olmadı, sanırım tüp bebek görünüyor...ilk defa bu gidişimde nst bağlandı şükürler olsun bi sorun çıkmadı.bu son aylar ne kadar zormuş daha bir ağırlaştım daha evham yapıyorum inşallah dediğin gibi sağlıkla kucağıma alırım.senin bebiş var sanırım tecrübelisin🙂
hiç canını sıkma öyleyse vakti zamanı gelince inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur.ama dediğin gibi annelik doğamızda varmış o kadar bel ağrısı çekiyorsun ördek gibi yürüyorsun sırt ağrısından geceleri uyuyamıyorsun ve tam öööfff yeter artık diyecek oluyorsun işte tam o sırada bir kıpırtı bir tekme herşeyi unutturuyor🙂 işte kadınların duygusallığı burdan geliyor Annelik....hamilelerin duası kabul olur derler ya Allahım isteyen dileyen herkeze nasip etsin canım🙂
canım benim yeni umudunla yeni tarihini yerim senin🙂günaydın melekler...
bu sabah kalktığımda regli olmuştum.
listeye yeni umutlarla yeni tarihimi ekleyebilirsiniz🙂
19 Nisan
sevgiyle kalın...

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI