adaşi öp kaç yaşındaiyidir sen nasılsın canım
bu arada ismin kizimin ismi cnm anlamida güzel bi isim🙂
adaşi öp kaç yaşındaiyidir sen nasılsın canım
bu arada ismin kizimin ismi cnm anlamida güzel bi isim🙂
4 yasinda ablasi 2 ci istiyoz ama olmuyor bakalim kizim cok istiyor onun icin ugrasiyoz aslind abizde kücük bebegi özledik 😀bizde istiyozadaşi öp kaç yaşında
güle güle güle güle güle güle güle güle güle güleneyse kizlar gidiyimde kizimi anaokulundan aliyim gelince girerim öpüyorum sizleri iyi günler hayirli cumalar diliyorum
benimde 8 yaşında oglum var bizde kardeş istiyok4 yasinda ablasi 2 ci istiyoz ama olmuyor bakalim kizim cok istiyor onun icin ugrasiyoz aslind abizde kücük bebegi özledik 😀bizde istiyoz
twety gülüm regl olmadin ins demi bebegim hadi bizim hamislerin arasina katil sende bebem ins. 🙂
canım aşılamayı bilmiyom ne söylesem yalan olur neyse ben oraya gelim misafirin oli filimide acısız çekinim ne dersim:fırtına::fırtına::fırtına::fırtına::fırtına:
canım ben bu sabah test yaptım negatifti geçmesini bekliyorum artık.2-3 gün geçtikten sonra düşünüyorum.
iyiyim canım sen nasılsın?neyse kizlar gidiyimde kizimi anaokulundan aliyim gelince girerim öpüyorum sizleri iyi günler hayirli cumalar diliyorum
4 yasinda ablasi 2 ci istiyoz ama olmuyor bakalim kizim cok istiyor onun icin ugrasiyoz aslind abizde kücük bebegi özledik 😀bizde istiyoz
Allah bagislasin tatlim... gelir insallah ikinci de 🙂
iyidir ozaman hoşgeldingülyüzlüm güleçyüzlüm daha olmadım.olmakta hiç içimden gelmiyo zatencanım ben bu sabah test yaptım negatifti geçmesini bekliyorum artık.2-3 gün geçtikten sonra düşünüyorum.
Şuracım evet seninle konuşma demiyim yazışma fırsatımız olmadı sanırım hiçiyiyim canım sen nasılsın?
güle güle tatliskommm
amin canım senin varmı ilkmi olacak canımAllah bagislasin tatlim... gelir insallah ikinci de 🙂
güle güle tatliskommm
amin canım senin varmı ilkmi olacak canım
bana mi sordun tatlim… var benim de bir kizim. 10 yasinda.