ğüzelim güle güle büyüt allah analı babalı büyütmek nasip etsinselam arkadaşlar nasılsınız 04 04 2010 saat 7.50 oğlumu dünyaya getirdim normal doğumla ALLAH tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin bebek isteyenlere bebek nasip etsin
ğüzelim güle güle büyüt allah analı babalı büyütmek nasip etsinselam arkadaşlar nasılsınız 04 04 2010 saat 7.50 oğlumu dünyaya getirdim normal doğumla ALLAH tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin bebek isteyenlere bebek nasip etsin
ben çıktım
hoşçakalaıınn
güle güle bitanemben çıktım
hoşçakalaıınn
selam arkadaşlar nasılsınız 04 04 2010 saat 7.50 oğlumu dünyaya getirdim normal doğumla ALLAH tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin bebek isteyenlere bebek nasip etsin
selam arkadaşlar nasılsınız 04 04 2010 saat 7.50 oğlumu dünyaya getirdim normal doğumla ALLAH tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin bebek isteyenlere bebek nasip etsin
canım sonuc guzel bence deger yuksek normal yanııı allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallahmerhaba canlarım nasılsınız
kan testi sonucumu aldım, sonuç 755 diyor, nasıl bilenler cevaplayabilir mi?
gozunuz aydın canım allahım saglıkla buyumeyı nasıp etsın....selam arkadaşlar nasılsınız 04 04 2010 saat 7.50 oğlumu dünyaya getirdim normal doğumla ALLAH tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin bebek isteyenlere bebek nasip etsin