Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyyy çok güzeldi çok duygusaldı ve gerçekten çok değişikti...

aslında hazırlıksız yakalandım, çünkü gerçekten beklemiyorduk. çok şık bir hediye paketinin içine üstünde iki tane bebek resmi olan bir külot koydum (daha önceden hediyeydi o hiç kullanmamıştım o yüzden eşim bilmiyordu 🙂 ) tabiki üzerine de testi koydum. işten gelince gel sana hediye aldım dedim ve onu yatak odasında yatağa oturttum. aç bakalım dedim, açtı önce külot geldi aaaa ne güzel şeymiş dedi sonra içinde birşey daha var dedim karıştırdı test geldi.... bu dedi öylece kalakaldı. gerçekten miiiiii dedi inanamadı canım yaaaa şoka girdi...birbirimize ağlayarak sarıldık.:nazar:

ikimiz de dün uyuyamadık.... canı gönülde diliyorum rabbim sizlere de bu güzel anları yaşatır inşallahhhhhhhhhhh.... senden de duyacağız canım benimmmmm
allahim ya ne güzel sunlara bak cici anne cici baba bebekleri cok sansli böyle anne ve baba bulduklari icin

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah sırayla patır patır dökülün, canım sadece rahat ol inan o zaman geliyormuş, örnek ben 🙂

ciddi misinnn 🙂 valla değer bilgim yok araştıracağım, 2 hafta sonra doktora giderim bakalım. varsın olsun kız razıyım, inşallah sağlıklı olsun daaaa

canımmmm iyiyim çok şükür bugün ayaklarım üstüne basabiliyorum artık 🙂 sen nasılsın
bende beklemedeyim bitanem ya bakalim ins regl olmam dua et askom benim

aslında hazırlıksız yakalandım, çünkü gerçekten beklemiyorduk. çok şık bir hediye paketinin içine üstünde iki tane bebek resmi olan bir külot koydum (daha önceden hediyeydi o hiç kullanmamıştım o yüzden eşim bilmiyordu 🙂 ) tabiki üzerine de testi koydum. işten gelince gel sana hediye aldım dedim ve onu yatak odasında yatağa oturttum. aç bakalım dedim, açtı önce külot geldi aaaa ne güzel şeymiş dedi sonra içinde birşey daha var dedim karıştırdı test geldi.... bu dedi öylece kalakaldı. gerçekten miiiiii dedi inanamadı canım yaaaa şoka girdi...birbirimize ağlayarak sarıldık.:nazar:

ikimiz de dün uyuyamadık.... canı gönülde diliyorum rabbim sizlere de bu güzel anları yaşatır inşallahhhhhhhhhhh.... senden de duyacağız canım benimmmmm
Ayy cok duygulandim yaa.allahim herkese nasib etsin insallah.

allahim ya ne güzel sunlara bak cici anne cici baba bebekleri cok sansli böyle anne ve baba bulduklari icin

canımmmmm çok sağol, inşallah sizin hikayelerinizi de duyacağız hayırlısıyla lütfen sadece rahat ol, stresten uzak dur.... stres benim tam 10 ayıma sebep oldu...

bende beklemedeyim bitanem ya bakalim ins regl olmam dua et askom benim

inşallah reglin gelmez, rabbim sana da nasip etsin...

Aslında hazırlıksız yakalandım, çünkü gerçekten beklemiyorduk. çok şık bir hediye paketinin içine üstünde iki tane bebek resmi olan bir külot koydum (daha önceden hediyeydi o hiç kullanmamıştım o yüzden eşim bilmiyordu 🙂 ) tabiki üzerine de testi koydum. Işten gelince gel sana hediye aldım dedim ve onu yatak odasında yatağa oturttum. Aç bakalım dedim, açtı önce külot geldi aaaa ne güzel şeymiş dedi sonra içinde birşey daha var dedim karıştırdı test geldi.... Bu dedi öylece kalakaldı. Gerçekten miiiiii dedi inanamadı canım yaaaa şoka girdi...birbirimize ağlayarak sarıldık.:nazar:

Ikimiz de dün uyuyamadık.... Canı gönülde diliyorum rabbim sizlere de bu güzel anları yaşatır inşallahhhhhhhhhhh.... Senden de duyacağız canım benimmmmm
süper olmus canım benım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhh benım cıkmam gerek konusuruz yıne gulum benım guzel anne adayımız kendıne ıyı bak yorma hoscakal

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah sırayla patır patır dökülün, canım sadece rahat ol inan o zaman geliyormuş, örnek ben 🙂

ciddi misinnn 🙂 valla değer bilgim yok araştıracağım, 2 hafta sonra doktora giderim bakalım. varsın olsun kız razıyım, inşallah sağlıklı olsun daaaa

canımmmm iyiyim çok şükür bugün ayaklarım üstüne basabiliyorum artık 🙂 sen nasılsın
canım valla bana yüksek geldi

mrs m. çok sevindim canım tebrik ederim eşini ve seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Sabırla bekledin ve sonunda muradına eriyorsun bak. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Geri