haklısın canım.Rabbim yardımcın olsun.bu konuyu tekrar 1 araştır istersen.başka doktor veya hastaneye sor.saol canım öylede üzülüyor insan ister istemez....
haklısın canım.Rabbim yardımcın olsun.bu konuyu tekrar 1 araştır istersen.başka doktor veya hastaneye sor.saol canım öylede üzülüyor insan ister istemez....
a.s cnm hg nasilsin bakalimslm kızlarrrrrrrrrrr
twety cnm nasilsin görmüyeliiiii
neyse kızlar biraz uzanıcam, başıma ağrılar girdi, ağrı kesici aliim belki iyi gelir, sonra görüşürüz, ilginiz için teşekkürler, iyiki varsınız, hoşçakalın...
iyiyim canım sizinle yazışıyon haha iyi oluyom
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.tedaviye tekrar başlıyoruz.hayırlısı bakalım.
slm kızlarrrrrrrrrrr
doktorun önermediyse yapma bebeim bu ayda bekle bu ayda bisey olmazsa bidahaki aya düsünüp karar verip yaptirirsin bence senin iyi olmana sevindim cnm bende 2 gün oldu regl olali artik hic takmiyorum inanki kendi haline biraktim bugünde doktora gittim cuma günü yine gidecem adetin bitince gel dedi bakalim hayirlisi 🙂iyiyim canım nasıl olayım regl bitti bitecek sayılır ama gün saymayacağım artık bu ay.Doktoroda gitmedim eşim bu ay kendimiz deneyelim dedi.Kısmet belkide bu ay kendiliğinden gelir bebişim.Ben de arı sütü+polen+bal karışımına başladım dünden itibaren eşimde keçiboynuzu kaynatıp içiyo bakalım kısmet artık.Ya şu rahim filmini soracaktım.şu filmden sonra 3 ay içinde hamile kalan çok kişi duydum.Benim doktorum istemedi acaba kendiliğimden gidip çekinsem olurmu ki şu filmi? karar veremedim.bu ay ateş ölçüyorum birde o karışımdan yiyorum eğer olmazsa bi dahaki aya çektiririm belki...

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

inşallah canım.Aman iyi ol canim benim.. bende oyle oluyorum..
Hadi hayirlisi tatlim.. insallah bu defa gelir melegin
Slm fistigim hosgeldin.. nasilsin?