Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba iyiyim teşekkürler... daha önce karşılaşmış mıydık bilmiyorum aramıza hoşgeldin.

karşılaşmamıştık canım...
hoş gördük bitanem....
hamileleiğin nasıl gidiyor.....
kaç aylık...şimdiden maşallah diyeyim...
ben de yaklaşık 1 senedir bebek için uğraşıyorum...
yeni kürler uygulamaya başladım
soğan kürü...
bal+tarçın+çörek otu karışımı....
kendinden bahseder misin biraz....

çok saol gülümm sorma ya karar verene kadar cok sıkıldım ama sonuda kara verdim şükür inşllah canım saol inşallah sende iyileşirsin hemencecikde hayırlısıyla olusun ameliyatınıı

canımm benimm sen nasılsın bitanem işi bıraktınmı geçti diymi sıkıntıların inş aklıma geldikçe hepinize dua ediyomm balımmm
son 15 gunum canım ondan sonra EVDEYIMMMM INSALLAH MORAL OLARAK IYIYIM

kasıklarım agrıyoooooooooo

kız inşallah hamişsindir ondan ağrıyodurr

sagolun canlarim benim.Ben orta kulak iltihabindan süphelendim.Dün babasiyla Dr a gittiler,sadece burun damlasi vermis.Ben antibiyotik bekliyordum aslinda.

çok gemiş olsunn canım yaa

🙂 hoşbulduk canımmm iyiyim çok şükür size duacıyım.

hımmm tamam canım senin için doğrusu olmuştur umarım. canım yaaa geçmiş olsun, kız bak benim de kasıklarım ağrımıştı sen yine de dikkat et.

canımmmmmm çok sağol 🙂 allaha şükür iyiyim canım benim, regl bitti mi naptın film işini

canısı cuma günü çekticem allah izin verirse inş dualarını bekliyorumm

ay seni görmedim nasılsın bitanem bebeğin nasıl hayırlı olsun bitanem allah uzun ömürlü sağlıklı evlat versin

iyiyim allaha şükür canım dinleniyorum... çok teşekkür ederim amiiiiiiinnn inşallah. darısı inşallah sizlerin başına.

karşılaşmamıştık canım...
hoş gördük bitanem....
hamileleiğin nasıl gidiyor.....
kaç aylık...şimdiden maşallah diyeyim...
ben de yaklaşık 1 senedir bebek için uğraşıyorum...
yeni kürler uygulamaya başladım
soğan kürü...
bal+tarçın+çörek otu karışımı....
kendinden bahseder misin biraz....

o halde memnun oldum şimdiden 🙂 canım ben hamileliğimi perşembe günü öğrendim, çok yeni daha 4+6 görünüyor. inşallah herşey iyidir yolundadır diye bol bol dua ediyorum. benim 9 ay bebeğim olmadı, 10. ay geldi çok şükür. bu arada çok şeyler denemeye çalışmıştım ama herşey tamamen psikolojikmiş bunu öğrendim. bence çok kafana takmadan dene. inşallah rabbim sana da nasip eder.

lara bebeğim senin ufaklıkmı hasta cok gecmiş olsun canım benim kıyamam kulagımı agrıyor ah canım cok zordur kulak agrısı allah yardım etsin yavrum kıyamam

Geri