Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
karşılaşmamıştık canım... hoş gördük bitanem.... hamileleiğin nasıl gidiyor..... kaç aylık...şimdiden maşallah diyeyim... ben de yaklaşık 1 senedir bebek için uğraşıyorum... yeni kürler uygulamaya başladım soğan kürü... bal+tarçın+çörek otu karışımı.... kendinden bahseder misin biraz....
çok saol gülümm sorma ya karar verene kadar cok sıkıldım ama sonuda kara verdim şükür inşllah canım saol inşallah sende iyileşirsin hemencecikde hayırlısıyla olusun ameliyatınıı
canımm benimm sen nasılsın bitanem işi bıraktınmı geçti diymi sıkıntıların inş aklıma geldikçe hepinize dua ediyomm balımmm
karşılaşmamıştık canım... hoş gördük bitanem.... hamileleiğin nasıl gidiyor..... kaç aylık...şimdiden maşallah diyeyim... ben de yaklaşık 1 senedir bebek için uğraşıyorum... yeni kürler uygulamaya başladım soğan kürü... bal+tarçın+çörek otu karışımı.... kendinden bahseder misin biraz....
o halde memnun oldum şimdiden 🙂 canım ben hamileliğimi perşembe günü öğrendim, çok yeni daha 4+6 görünüyor. inşallah herşey iyidir yolundadır diye bol bol dua ediyorum. benim 9 ay bebeğim olmadı, 10. ay geldi çok şükür. bu arada çok şeyler denemeye çalışmıştım ama herşey tamamen psikolojikmiş bunu öğrendim. bence çok kafana takmadan dene. inşallah rabbim sana da nasip eder.
lara bebeğim senin ufaklıkmı hasta cok gecmiş olsun canım benim kıyamam kulagımı agrıyor ah canım cok zordur kulak agrısı allah yardım etsin yavrum kıyamam