ben aşılama olmadım oyle tedavı goruyom 3 aydır 15 16 mm bıde ıkı gun menopoz hapı kullan sonra iğnenı vurun dedıkaç mm'di yumurtan aşılamadan önce ve kaç taneydi söyledi mi doktor
ben aşılama olmadım oyle tedavı goruyom 3 aydır 15 16 mm bıde ıkı gun menopoz hapı kullan sonra iğnenı vurun dedıkaç mm'di yumurtan aşılamadan önce ve kaç taneydi söyledi mi doktor
herkese hayırlı günler kızlarrrrrr
benm canım çok sıkkın reglim çok gecikti ve hamile değilim kanda falan negatif
bende listeye girmek istiyorum tekrardan ama ama halaa gelmiyo benmkiiler yaaa bi gelsin tarih yazdırcam eski günlerdeki gibi yine listede beklicem bakalım Rabbim göndericek inşallah hepimizin meleklerinii
canım sanada hayırlı günler nasılsın bitanemherkese hayırlı günler kızlarrrrrr
bende listeye girmek istiyorum tekrardan ama ama halaa gelmiyo benmkiiler yaaa bi gelsin tarih yazdırcam eski günlerdeki gibi yine listede beklicem bakalım Rabbim göndericek inşallah hepimizin meleklerinii
selam öncelikle hoşgeldin sen hamile kaldıgın dönemde neler yaşamıştın arkadaşım belirti olarak biraz bahsedermisin
canımmmm 2 gün sonra geçmişti 🙂 ama şimdi ilk kontrol için heyecanlıyım ve endişeliyim. inşallah allahın izniyle herşey normaldir.
herkese hayırlı günler kızlarrrrrr
sen hamilesin 🙂 al bakalım yorumum bu hadi git test yaptııııırrrr...
kız neden oyle dıyon:küstüm:..
ya yok mu ksabadan gelecek kimse , isteyiver bir idrar testi alsınlar yaa
varda demem koye yayrlar
amın kız ne guzel soyluyonayy inş gelmişdr meleğin ya
mrs m sen neler yaşamıştın canım hamile kaldıgında aklıda kalan var mı ne zaman başlamıştı belirtile benim 19 günü 9 sonra adet olucam cok bel agrım ve göğüslerim şişti hamilelik belirtisi olabilirmi
Allah razı olsun tatlım ben üzülme sen sakın bebişinide üzme annesi.ama siz bol bol bebişle birlikte teyzesi için dua edin yeter cnm.napiim beklemem gerekiyo demekki hala cnm bnm.biliyorum geldiği vakit eminim en güzel vakit olcak bnm içinde yeterki şu sağlığım yerinde olsun reglim düzenli olsun en başta bunlar düzenli olmalı tabii.seninde ilk kontrolün de herşey mükemmel gider inş cnmmcanımmmmm ben de çok üzüldüm şimdi bak 🙁(( allah hayırlısını versin canım benim. inan bak zamanı gelmediyse ne yapsak boş biliyorsun. senin meleğin en güzel zamanda gelecek inşallahhhhhhh. liste şans getirir belki canım. nolur üzülme bol bol dua et tatlım.... dualarımdasın.
Herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
canmımmm benim kıyama sana yaa inşallah bütün halsizliklerin geçer inşallah bizde yaşarız o güzel duyguları tesin sonucuda süper iyi çıkar inşş bende cuma günü hsg çekilicem beim için dua et bitanemm biraz korkuyorumm