Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah razı olsun tatlım ben üzülme sen sakın bebişinide üzme annesi.ama siz bol bol bebişle birlikte teyzesi için dua edin yeter cnm.napiim beklemem gerekiyo demekki hala cnm bnm.biliyorum geldiği vakit eminim en güzel vakit olcak bnm içinde yeterki şu sağlığım yerinde olsun reglim düzenli olsun en başta bunlar düzenli olmalı tabii.seninde ilk kontrolün de herşey mükemmel gider inş cnmm

canımmmmmmmmm benimm bitanem ,inş yakında üst üste güzel haber alırsın kavuşursun meleğine canımm inş reglin en düzenli regl seçilir en güzel sağlıklı bebeişler tutunur rahmine en skı bişekilde 9 ay rabbim bebişini en kısa zamanda versin önce sağlığını tabiki

merhaba canım ıyıyız sen nasılsın

canım benım sagol dualrım senınle ınsallah ıyı çıkar sonuçların

aminnnnnn bitanem inş seninkide

hosbulduk canım canım ben öle çok bırsey yasamadım benım en büyük belırtım her ay adetımden önce gelen lekelerımın gelmemesıydı ve adetıme 3 gün kala belım çok agrıdı ıkı gün kalada kasık agrılarım oldu baya canım o kadar yanı çok bişeyım yoktu açıkçası
cok sağol bitanem allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasıp etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

.

canımmmmmm nasıl üzülmem 🙁(( biz bu yollara beraber başladık ve ne çok sıkıntılı zamanımız oldu. inan o kadar çok istiyorum ki... allahım inşallahhhhh size de göndersin meleklerinizi. ya gerçekten çok duygulandım. inşallah zamanı gelecek canım benim, sen yeter ki sabırla ve umutla bekle... benim kuzenimin regli aşırı düzensizdi 3-4 ayda bir oluyordu. 2. çocuk istedi mümkün değil olmaz dedi ama rabbim gönderdi. onu sıkıntı yapma. çok sağol canım inşallah
cnm bnmm gerçekten öyle beraber başladık bu yolaa ne de güzel günler paylaştık hele o ilk zamanlarrr bişeyleri daha yeni yeni öğrendiğimiz günlerrr ama bak nasılda geçiverdiii.Rabbim gönderiverdi meleğini inşallah benmde bekleyenlerinde gelicek hayırlıyla öyle tabii ttalım O ol derse engel yoktur yeterki sağlık olsunnn beklemekte güzell.duygusal arkdaşaım benm bende öyleyim emin ol boğazımda hemen bi düğüm olluverir dokunsalar ağlıcak gibiyim

herkese hayırlı günler kızlarrrrrr
benm canım çok sıkkın reglim çok gecikti ve hamile değilim kanda falan negatif
bende listeye girmek istiyorum tekrardan ama ama halaa gelmiyo benmkiiler yaaa bi gelsin tarih yazdırcam eski günlerdeki gibi yine listede beklicem bakalım Rabbim göndericek inşallah hepimizin meleklerinii

Allah Allaaah canım ya bende endişelendim şimdi, ne zamandı günün? kaç gün geçti? kanda ne zaman baktırdın? dr. ne diyo?

sen hamilesin 🙂 al bakalım yorumum bu hadi git test yaptııııırrrr...

kız neden oyle dıyon:küstüm:..

ya yok mu ksabadan gelecek kimse , isteyiver bir idrar testi alsınlar yaa

varda demem koye yayrlar

amın kız ne guzel soyluyon

canım benim ben içime doğanı söyledim , git ebeye söyle o istetsinn , hatta belki elinde bile vardır...

canlar bana müsade..hepinizi öpüyorum..iyi akşamlar..pazartesiye kadar giremeyeceğim çünkü çok yoğunum..pazartesi görüşürüz..

tamam tatlım güle güle kendine çok iyi bakk, ve olası mercimeğe de 🙂

ıyıyım cnm bebişte ıyı buyumeye calısıyo sen nasılsın nasıl gecıyo hamıslık zorlanıyormusun

ayy ne güzel ya , ne güzel kokuyordur şimdi bebişin değil mi canım , çok özledim ben bebek kokusunu :küstüm:

merhaba canım ıyıyız sen nasılsın

merhaba canımmm teşekkürler ben de iyiyim...

canlar bana müsade..hepinizi öpüyorum..iyi akşamlar..pazartesiye kadar giremeyeceğim çünkü çok yoğunum..pazartesi görüşürüz..

canım görüşürüz ben seni çok merak etmiştim, neyse konuşuruz sonra canım hoşça kal.

cok sağol bitanem allah bebeğini uzun ömürlü sağlıklı etsin size bağışlasın istiyen herkeze nasip etsin bu duyguyu

amiiiiiiiiiinnnnnn canım inşallah. inşallah sizlere de nasip olsun.

ıyıyım cnm bebişte ıyı buyumeye calısıyo sen nasılsın nasıl gecıyo hamıslık zorlanıyormusun

masallah büyüsün büyüsün ıyı olmaya çalışıyorum ama baya zorlanıyorum açıkçası mıde bulantıları halsızlık benı mahvedıyo hiç enerjım kalmıyo çalıştıgım içinde baya zorlanıyorum ınsallah düzelır yoksa napıcam bılmıyorum açıkçası

biliyorum bitanem herzamn yanımdasın biliyosunki bende öylee senin yanındayımm.rahatlatıcı meleğim benim.

canımsın benım canım

gül güle canımcmm

aminn cnm saoll inşallah .duanı bekliyorum hepimizi birbirimize dua edelim kızlar hatta kutlu doğum haftasındayız bol bol salavat çekelim ben diyorumki sayı dağıtalım birbirimize ve hem efendimize salat selam edelim hemde vbirbirimize tek tek dua edelim listedeki isimlere ve isteyen herkese nasıl fikir olurmu salavat çekmek isteyen sayı da

inş canımm çok güzel olur valla dua edelim tatlımm ben varımm çok güğzel fikirr

canımmm hoşgeldin iyiyim seni sormalı... o süt kokulu bebişin nasıl tatlım

amiiiiiinnn canım darısı en yakın zamanda inşallahhhhh sizlere, yürekten diliyorum.

canımmmmmm nasıl üzülmem 🙁(( biz bu yollara beraber başladık ve ne çok sıkıntılı zamanımız oldu. inan o kadar çok istiyorum ki... allahım inşallahhhhh size de göndersin meleklerinizi. ya gerçekten çok duygulandım. inşallah zamanı gelecek canım benim, sen yeter ki sabırla ve umutla bekle... benim kuzenimin regli aşırı düzensizdi 3-4 ayda bir oluyordu. 2. çocuk istedi mümkün değil olmaz dedi ama rabbim gönderdi. onu sıkıntı yapma. çok sağol canım inşallah

aminnnnnnn ninşallah canım benim rabbim hepimize versinn meleklerimiz çok saol

Geri