Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy ne güzel ya , ne güzel kokuyordur şimdi bebişin değil mi canım , çok özledim ben bebek kokusunu :küstüm:[/QUOTE]
vallahı oyle cnm bende ozlemısım bebek kokusunu

işte cnm çok gerginim reglim bi gelsee üstümden bi ton yük kalkıcak ve doktora yumurta takibine başlıcam.ama hala gelen giden yok ilacımda bitti farlutal vermişti.bekliyorum cnm gelir inşşşş seninde belirtilerin inşşşş hamişliktendir tatlımmm
inşallah benimki hamileliktir sende inşallah allahın şifasına nail olursun bitanem dr ne dedi sordunmu dr bitanem olanları

ıyıyız cnm bebişte yıyo ıcıyo yatıyo baska yaptıgı bısey yok haa bıde aglıyo

ayyyyyy yerim ben onuuu 🙂 canım benim. maşallahhhh... yani sizin evi otel gibi kullanıyor buna rağmen ağlıyor mu bir de 🙂))))

cnm bnmm gerçekten öyle beraber başladık bu yolaa ne de güzel günler paylaştık hele o ilk zamanlarrr bişeyleri daha yeni yeni öğrendiğimiz günlerrr ama bak nasılda geçiverdiii.Rabbim gönderiverdi meleğini inşallah benmde bekleyenlerinde gelicek hayırlıyla öyle tabii ttalım O ol derse engel yoktur yeterki sağlık olsunnn beklemekte güzell.duygusal arkdaşaım benm bende öyleyim emin ol boğazımda hemen bi düğüm olluverir dokunsalar ağlıcak gibiyim

inşallah canım seninde gelecek ben çok eminim....yeter ki sen umudunu yitirme ve sabırla bekle canım benim.

masallah büyüsün büyüsün ıyı olmaya çalışıyorum ama baya zorlanıyorum açıkçası mıde bulantıları halsızlık benı mahvedıyo hiç enerjım kalmıyo çalıştıgım içinde baya zorlanıyorum ınsallah düzelır yoksa napıcam bılmıyorum açıkçası

ne kadarlık oldu cnm benım 4 aylıkken gecmıstı daha dogrusu azalmıstı ama son aylar gerı baslıyo halsızlık ınş en kısa zamanda gecer

Geri