Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım okumadın sanırım yazdığımı ,yarın ki dr. Kontrolünde söyle mutlaka , sana pazartesiden itibaren rapor versin dinlen biraz zaten 23 nisan da tatil birleştirirsin..

canım cuma gıdıcem benı ıyı görürse o gün vermez rapor falan sanmıyorum hiç ama bır kere söylücem sıkayetlerımı bakalım

canlarım hepinizden allah razı olsun destek oluyorsunuz allah hepimizin gönlüne göre versin allaha emanet olun cıkıyorum

geçmedi canım yaa 🙁 bezdim valla , cildimin yapısı değişti resmen dokunsam kabarıp kızarıyor hemen

birde bir sorum var , pre seed kaç kullanımlık geliyor??

canımmmm kıyamam yaaaa geçer inşallah hayırlısıyla.... tatlım seni bu hale stres getirdi sanırım nolur rahatla canım benim. pre-seed in içinde 6 şırınga var ben geçen ay 4 tane kullanmıştım ama hala yarısına gelmemişti tüpü... yani epey gider.

saol cnm inşaşlah hayırlı anne babalar olucaz inşş.bende burdan sizlere yazıcam hamileyim diyyeee inşş o günlerde gelicektirr bakalım

/QUOTE]

inşaaaaaaaaallllllllllllaaaaahhhhhhhhhh canım

güle güle canıımmmm

geçmedi canım yaa 🙁 bezdim valla , cildimin yapısı değişti resmen dokunsam kabarıp kızarıyor hemen

birde bir sorum var , pre seed kaç kullanımlık geliyor???

tatlım okumadın sanırım yazdığımı ,yarın ki dr. Kontrolünde söyle mutlaka , sana pazartesiden itibaren rapor versin dinlen biraz zaten 23 nisan da tatil birleştirirsin..

canım benimmm, ben de bekliyorum ama sabır kalmadı artık,tabii isyan etmiyorum ,rabbim bilir vereceği zamanı , ama inan dua ederken annesinden bişey isteyen çocuk gibiyim , yalvarıyorum tutturuyorum resmen bebişim için

bende henüz hamilelik için bi ilaç almadım , bu ay pre seed olmazsa önümüzdeki ay klomen deneyeceğimm, hakkımızda hayırlısı olsunn
canım inşallah sende en yakın zamanda bebeğine kavuş canım benim kendim gibi sevinirim buna inan bitanem allah yar ve yardımcın olsun canım

Geri