Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İzgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn??? düştünmü gene kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :huhe:

al bacım al bu ay olmazsa bende düşünüyorum almayı....spermlere ortamı beğendiremiyoz kaç aydır birde ortamı yumuşatarak denemek lazım dimi ama:minik:
nerden alıyon gittigidiyordanmı ne kadar..geçen gün ben baktım 79du sanırım

Valla canım daha yeni baktım 57,90 tl.ye buldum ben 10 adet test+5 adet gebelik bunu buldum ben nasıl alayımmı acaba?

Valla canım daha yeni baktım 57,90 tl.ye buldum ben 10 adet test+5 adet gebelik bunu buldum ben nasıl alayımmı acaba?
ben 57 olanı hiç göemedim bilmiyorumki ama fiyatı normalden düşük...netten alışveriş yapmak zor....bir sorun çıkarsa mesela son kullanma tarihi geçik olmasın sen en iyisi desene sor oda sipariş verecekti yada mrs.m var...onada sorabilirsin

ben 57 olanı hiç göemedim bilmiyorumki ama fiyatı normalden düşük...netten alışveriş yapmak zor....bir sorun çıkarsa mesela son kullanma tarihi geçik olmasın sen en iyisi desene sor oda sipariş verecekti yada mrs.m var...onada sorabilirsin

73,90 tl.yede var bacım ama onun içinde 15 test varmış bunda 10 test var.Hem desenle mrs.yi yakalamak zor nasıl sorabilirim yaww:küstüm:

kızlar bende preseedle hamıs kaldım ne ıstersenız sorun bakalım

Selzeh tamda şimdi preseedi konuşurken seni Allahmı gönderdi yupis
Evet canım bu ay preseed almayı düşünüyorum hatta şimdi gg.dan baktım 57,90 tl.ye buldum 10 adet test yanında 5 adette gebelik testi izgilcimde dedi fiyatı düşük tarihi geçmiş olmasın ama bir başka satıcıda 15 test 73,90 dı.Onun test sayısı fazlaydı.Sen kaça nerden aldın canım?Kaç günde teslim edildi.Ve o ay mı hamile kaldın?bu kadar soru yeter sanırım... :oppucuk::huhe:

Geri