ıyılık neolsun canım calısıyoruz hala....bısey sorcam canım ogrenmeden once akıntı durumun nasıldı?
iyi olsun canım az kaldı...
canım benim her regl öncesi akıntım su gibi beyaz olurdu olurdu, bu son ay daha katı ve sarımsı oldu. senin nasıl
ıyılık neolsun canım calısıyoruz hala....bısey sorcam canım ogrenmeden once akıntı durumun nasıldı?
Sağol canım vakit dolduruyorum işte çıkmak için...[/QUOTE]Mrb tatlı cadım...
mrb canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ben geldiiimm🙂
selammmm ben de geldim naber kızlar
selam kızlarrr

Sağol canım vakit dolduruyorum işte çıkmak için...[/QUOTE]mrb canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın
CANIM valla beyazla sarı arası bı renk krem gıbı sankımiyi olsun canım az kaldı...
canım benim her regl öncesi akıntım su gibi beyaz olurdu olurdu, bu son ay daha katı ve sarımsı oldu. senin nasıl
anlamadım ama arttı yanı oyle sıvı degıl gıbı normaldede olurdu akıntı ama sımdı aklımda umut varya ondan olabılır sureklı kendımı ızlıyorum gogusler falan şiş ıyıce kasıklarıma ara ara kramplar gırıyo hayırlısı bakalımmm sen nasılsın kasıklarında agırn devam edıyomu?selam cozy nasılsın?[/QUOTE]Sağol canım vakit dolduruyorum işte çıkmak için...
Pardon kızlar accık işim çıktıda, tekrar slm herkese![]()
hosgeldın lalezarrrrpardon kızlar accık işim çıktıda, tekrar slm herkese![]()
bılmıyorumkı belırtı olarak saymıyorum suan ama sorayım dedım hamişimizeeeee....beklıyorum bakalım 4 gun kaldı gıdeyım kan testı yaptırayım dıye dusundum bugun sonra vazgectım bekleyelım bakalım gunum gecerse hemen gıderım zaten bıde benımkı hıc gecıkmez ozaman emın olurumsağol canım bekliyos işte🙂 sen nasılsın belirtiler mi var yoksa?🙂
CANIM valla beyazla sarı arası bı renk krem gıbı sankımanlamadım ama arttı yanı oyle sıvı degıl gıbı normaldede olurdu akıntı ama sımdı aklımda umut varya ondan olabılır sureklı kendımı ızlıyorum gogusler falan şiş ıyıce kasıklarıma ara ara kramplar gırıyo hayırlısı bakalımmm sen nasılsın kasıklarında agırn devam edıyomu?