Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi olsun canım az kaldı...

canım benim her regl öncesi akıntım su gibi beyaz olurdu olurdu, bu son ay daha katı ve sarımsı oldu. senin nasıl
CANIM valla beyazla sarı arası bı renk krem gıbı sankım:haha:anlamadım ama arttı yanı oyle sıvı degıl gıbı normaldede olurdu akıntı ama sımdı aklımda umut varya ondan olabılır sureklı kendımı ızlıyorum gogusler falan şiş ıyıce kasıklarıma ara ara kramplar gırıyo hayırlısı bakalımmm sen nasılsın kasıklarında agırn devam edıyomu?

sağol canım bekliyos işte🙂 sen nasılsın belirtiler mi var yoksa?🙂
bılmıyorumkı belırtı olarak saymıyorum suan ama sorayım dedım hamişimizeeeee....beklıyorum bakalım 4 gun kaldı gıdeyım kan testı yaptırayım dıye dusundum bugun sonra vazgectım bekleyelım bakalım gunum gecerse hemen gıderım zaten bıde benımkı hıc gecıkmez ozaman emın olurum

CANIM valla beyazla sarı arası bı renk krem gıbı sankım:haha:anlamadım ama arttı yanı oyle sıvı degıl gıbı normaldede olurdu akıntı ama sımdı aklımda umut varya ondan olabılır sureklı kendımı ızlıyorum gogusler falan şiş ıyıce kasıklarıma ara ara kramplar gırıyo hayırlısı bakalımmm sen nasılsın kasıklarında agırn devam edıyomu?

Canım bence hamile olabilirsin🙂 ki inş öylesindir., bi de pirensesin de hamile olduğunu düşünüyorum...

Geri