tabi tabi canım hiç bekleme dönemine girmeyin sonuna kadar devam... inşallahhhhh hadi bakalım.
İlahi güldürnün beni ayşegül çıkarayak, hadi otobüsümü kaçırcam byyy
gülk gül bitanem hadi kıss koşşşş yayan gitme sonraaa
tabi tabi canım hiç bekleme dönemine girmeyin sonuna kadar devam... inşallahhhhh hadi bakalım.
İlahi güldürnün beni ayşegül çıkarayak, hadi otobüsümü kaçırcam byyy
dedım ya bacım sımdı döndüm tekrar atılmısım işim vardı o ara hemen yazdım hosgeldın dıyeeeeetatlı cadımmmmmmmmm küstümmmmmmmmmm bi hşgldin demednnnn
kız ıyıyım canım cok akıntı oluyor reglının hbercısımı bılmıyom
görüşürüz canım öptüm byeKızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize öptüm by byyy
amiiiiiiinnnnnamannın senin melek erken başladıı desene sağlıcakla kucağına al inş canımm
vay bacım sevdim bu cümleyi kıssss uzun zamandır seninlede konuşamıyoz neyse elbet bigün uzuuuuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun konuşuyoruz öpüyorum tatlımKızlar ben de çıkıyorum, görüşmek üzere...Çalışılsın, ödevler yapılsın, kapıya gelen misafir spermler içeri alınsın, 9 ay kiracı edilsin. Hadi bakem görem sizi🙂
evet canım ama sadece fıtıl kullanmıstım
heeeee bacılar 2 gündür gire çıka bi hal oldum ayyyyyyy sabahtan akşama kadar oturduğum günleri özledim yaaaaa.....
kociş birazdan gelecek ilçeye gitdeceğiz kocişn bankada işleri var ordan dönüştede burada güzel bir kaplıca var oraya gitmeyi planlıyoruz çayı demledim ooohhhh biraz dışarı çıkıp gezmeye ihtiyacım var...pirenses sen bilirsin buradaki kaplıcayı hüdai kaplıcası üst tarafı çamlık piknik alanıda var güzel bir yer yani buradaki tek ağaçlık yer burası diyebilirim
ayyyyyyyy amma konuştum yaaaaa kociş gelcek şimdi ben hala eşofmanlarımlayım(ayyy doğrumu yazdım ekler doğru yerinde değilmi mrs.m kısss kaç puan veriyorsun bu kelimeye sen öğretmensin anlarsın )
heeeee bacılar 2 gündür gire çıka bi hal oldum ayyyyyyy sabahtan akşama kadar oturduğum günleri özledim yaaaaa.....
kociş birazdan gelecek ilçeye gitdeceğiz kocişn bankada işleri var ordan dönüştede burada güzel bir kaplıca var oraya gitmeyi planlıyoruz çayı demledim ooohhhh biraz dışarı çıkıp gezmeye ihtiyacım var...pirenses sen bilirsin buradaki kaplıcayı hüdai kaplıcası üst tarafı çamlık piknik alanıda var güzel bir yer yani buradaki tek ağaçlık yer burası diyebilirim
ayyyyyyyy amma konuştum yaaaaa kociş gelcek şimdi ben hala eşofmanlarımlayım(ayyy doğrumu yazdım ekler doğru yerinde değilmi mrs.m kısss kaç puan veriyorsun bu kelimeye sen öğretmensin anlarsın )
Kızlar ben de çıkıyorum, görüşmek üzere...Çalışılsın, ödevler yapılsın, kapıya gelen misafir spermler içeri alınsın, 9 ay kiracı edilsin. Hadi bakem görem sizi🙂
vay bacım sevdim bu cümleyi kıssss uzun zamandır seninlede konuşamıyoz neyse elbet bigün uzuuuuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun konuşuyoruz öpüyorum tatlım