Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyyy hadi inşallahhhhh... dün, akşam ezanı okunduğu sırada isimleri aklıma gelenleri ismini söyleyerek dua ettim. sizin için rabbimden meleklerinizi istedim. ve sende vardın bu isimler arasında. umudun olsun ki meleğin huzurla gelsin.
bende varmıydım heeeeeee aklına geldimmi heeeeee kısssss varmıydımmmmm bak yoksaydım hemen oturuyorsun benim adımıda sölüyosun nooooooooluuurrrrr bacım unutmayalım sen iyisi liste yap yanında taşı daha iyi olur

selam melekler nasilsiniz ben geldim 🙂
hoş geldın canım
tabikiiii bana da burada o kadar çok dua eden oldu ki allah razı olsun onlardan....inşallah diye başlayan yazıları burada paylaşmak bile duadır bence. canım ben listeyi bir kağıda not edeceğim. ve aklıma gelen her an sizler için dua edeceğim.
sağol canım duşunman yeter bebeğninı allah sağlıklı kucana almayı nasıp etsın burda tum ısteyenlere o gunlerı gostersın

allah razı olsun tatlım benim allah dualarını kabul etsin bebeişini sağlıcakla kucağına versinn öpmelere doyamama inşş ((hepimizde öpmelere doyamıyalm inşş))

amiiiiiiinnnn inşallah. inşallah en kısa zamanda sizler de hayırlı haberleri bize verin.

hımmm canım yarın git yaptır o zaman. ihmal etme bak bugün 4. gün olmuş varsa çıkar zaten, hem kafan rahatlar

selam melekler nasilsiniz ben geldim 🙂
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın

bende varmıydım heeeeeee aklına geldimmi heeeeee kısssss varmıydımmmmm bak yoksaydım hemen oturuyorsun benim adımıda sölüyosun nooooooooluuurrrrr bacım unutmayalım sen iyisi liste yap yanında taşı daha iyi olur

canım gerçekten laf olsun diye demiyorum.... listeyi kağıda yazacağım ve inşallah her dua edişimde isimleri tek tek sayarak dua edeceğim. allahım inşallah sizinde meleklerinizi yollar.

Geri