kafandan cikar cnm genelde o dediklerin adet belirtileri ama insallah hamissindir cnm yeterki o pskolojiyle yatip kalkma inan sonra cok üzülürsünya canım benim 2 gündür cok bel ayrım var göğüsler gergin sankı adet olucakmışım gibi ama 1 haftam var
kafandan cikar cnm genelde o dediklerin adet belirtileri ama insallah hamissindir cnm yeterki o pskolojiyle yatip kalkma inan sonra cok üzülürsünya canım benim 2 gündür cok bel ayrım var göğüsler gergin sankı adet olucakmışım gibi ama 1 haftam var
iyiyim canım ya asıl olacam allah sukurler olsunayyüzlü nasılsın canım keyfin yerindemi
yaa evet aslında hada 1 haftam var ama bel agrım olunca dikkatimi cekti 2 veya 3 gün kala agrılar oludu ama bukadar erken kasıklarım belim hiç agırmazdı bu ay neden böyle oldu anlamadım ondan sordum acaba hamişlik olur mu bu şikayetler diyekaptirma kendini cnm sakin bak ben ilk bebeimde her ay test alip yapiyordum ve tek cizgi cikincada agliyordum sonra dedimki aman ya olmuycak ugrasmiyim o ay hamis oldum lavboya girdim günüm 3 gün gecmisti baktimki hemen 2 cizgi cikti 1 aylik hamileydim doktor öyle diyince sok olmustum gecen aykia detimin üzerine kalmisim iste öyle cnm yani kafandan cikarman yeterli
yok gecikmedi zeynom 1 harta var dahaadetin gectimi canım
hakkinda hayirlisi cnm ama benim ilk hamileligimde böyle seyler hic yasamadim bel agrim olmadi sagdece cok kusuyordum kokulara karsi devamli kusuyordum bir bu vardi baskada biseyim yoktu ikincim belki daha farkli olur ama seninki cok düsünmektende olabilir cnm umarim dilerimki insallah hamissindir cnm 🙂yaa evet aslında hada 1 haftam var ama bel agrım olunca dikkatimi cekti 2 veya 3 gün kala agrılar oludu ama bukadar erken kasıklarım belim hiç agırmazdı bu ay neden böyle oldu anlamadım ondan sordum acaba hamişlik olur mu bu şikayetler diye
tamam cnm bencede en dogrusunu yapiyorsun görüsürüz cnm sonra kendine iyi bak 🙂kızlar gidip yemek yapıcam yaaa biraz başka şeyler düşünmeliyim aklımdan cıkması için
hadi hayirlisi olsun ins melegin olur bu ay senlebiz bu hafta calışmalar başladık bakalım hayırlısı ay sonunu bekliyoruz işte
inşallah hamilesindir canım yayok gecikmedi zeynom 1 harta var daha