gıtme kız sen hastenede ne olarak calışıyonkızlar gidiyorum buz dolabını toparlıycam kafam dagılsın biraz sonra görüşürük hepinizi öptüm dua edin allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
gıtme kız sen hastenede ne olarak calışıyonkızlar gidiyorum buz dolabını toparlıycam kafam dagılsın biraz sonra görüşürük hepinizi öptüm dua edin allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
kızlar gidiyorum buz dolabını toparlıycam kafam dagılsın biraz sonra görüşürük hepinizi öptüm dua edin allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
ne guzel soluyon kız nıye teste cıkmıyor ama bızım yns dıye arkadfaş vardı 3 gunde yapmış cıkmadı sonra 7 gunde yapmış sılık cıkmış belkı benımkıde oyledıryaaa pirensesim canım senin araştırılcak ne durumun var hamişsin işte baksanaaa
şimdi bak anlatıyim ben sana inciri çok yedim diyosun ya..demekki senin yumoşların düzenli şekilde gelişip çatlıyomuş ama sen inciride extradan fazlaca yediğin için öncede çatlamıştır ve hafif kanama yapar canım..bunda endişelencek bişey yoktur canım takma fazla kafanaabacım lekelenmelerim var neden olduğunu anlayamadım nettede bir sürü sebeb yazıyor inciri çok yedimya ...darbelere geldim bu ay
inşallah arkadaşım rahim filmi cektirdiği ay hamile kalan cok var inşallah arkadaşım allah kalbindekini verisinbendee hep yattım valla akşam ilişkiye girdim sabah kalktım yataktan...ya bide ben bu ay rahim filmi çektirmiştim...inşallaahhhh hepimiz hamişizdirrr![]()
ANLADIM CANIM....hayır kız gun aşırı ha boyle yastık koydum tavna dıktım bacaklarımı yattım soylemesı ayıp![]()
tabikide canım bazen tam yumurtlama döneminde döllenme olmayabiliyo adetine yakın bir ilişkinde hamiş kalmış olabilirsin buda hemen idrara geçmez önce kanda belli olur kan değerlerinde en başta düşük çıkar..ne guzel soluyon kız nıye teste cıkmıyor ama bızım yns dıye arkadfaş vardı 3 gunde yapmış cıkmadı sonra 7 gunde yapmış sılık cıkmış belkı benımkıde oyledır
Kızlar az önce wc ye gittim şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş çamaşırıma bi sildim tuv.kağıdına da geldi epey bi akıntı yumurtladımmı şimdi ben 🙂
yastık koy arkadaşım 2 tane yastık üst üste koy beline duvar yakınsa ayaklarını duvara dayaANLADIM CANIM....
sende epey uğraşmışsın belli....
ben şu ayakları tavana dikme işini bir türlü yapamıyorum...
var mı bir püf noktası.....