Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben çıkıyorum kızlaaar

inşallah güzel güzel haberler alırız mrs m den
haklısınız bende biliyorum hergün mutlaka uğrardı
güzel bir haber aldığında ilk bizlere mutlaka anlatırdı amaaaa
kötü düşünmek istemiyooooruuuummmmm

tekrar görüşürüüüüz şimdilik byee

[ı]günaydın milleeeeetttt 🙂
akşam test yaptım , ikinci çizgi silik çıktı , belli belirsizdi
ama yinede 12.gün olduğu için boş geçirmeyelim dedik
preseed kullandım , çok mu içeri sıktım ne olduysa pek bişey anlamadık 🙂 fark anlamında yani,bi dahakin dışarıda biraz süreceğim

ya ben mrs.m yi çok merak ediyorum , çıldırıcam meraktan bu kadar uzun süre gelmemesi hayra alamet değil , inşaallah kötü birşey yoktur.....hiç msn de filan görüşen yok mu bir haber alsak yaaa....
[/ı]

aaa kıs desen silikmi gördün ben onuda göremedim ya 11.12.günlerde yaptığımda tek çıkmıştı dün akşamda test yapmak zaten içimden gelmedi ayrıca çişimide tutamadım :puha: o yüzden yapamadım testi ama preseedimi kullandım 3e kadar doldurdum şırıngayı vajinaya soktum epeyde içeri giriyomuş ya nerdeyse kaçırıyodum zor çıkardım hee :puha: sonra hemen ilişki oldu zaten bittikten sonrada 1 saat kadar ayaklarımı dikip yattım ama ben pek umutlu değilim bu aydan çünkü p.tesi salı akıntım oldu o günleri boş geçirdik fırsat olmadı dün de az akıntım oldu ama bakalım kısmet h.sonuna kadar full çalışcaz :puha: bakalım tutçakmı?

ben çıkıyorum kızlaaar

inşallah güzel güzel haberler alırız mrs m den
haklısınız bende biliyorum hergün mutlaka uğrardı
güzel bir haber aldığında ilk bizlere mutlaka anlatırdı amaaaa
kötü düşünmek istemiyooooruuuummmmm

tekrar görüşürüüüüz şimdilik byee
hoşçakal gülüm evet haklısın inşallah kötü birşey yoktur
canlarım bende çıkıyorum biraz işim var artık öğleden sonra girerim hepinizi öpüyorum

Mrs M öğretmen ya belki oda 23 nisan için falan öğrencilerini çalıştırıyordur ondan girememiştir

Yaaaa aklınıza kötü şeyler getirmeyin
canım getirmemeye çalışıyorum ama hakikaten aklımdan çıkmıyor sabah gözümü açıp bakıyorum bişey yazmışmı diye ...

Her 23 nisan da yağmur yağar derler ama inş bu sefer hava güzel olur

Sonunda açılışı yaptın desen hadi bakalım🙂
Fark olması gerekiyor mu?

tabii olmalıydı bence daha rahat ve kaygan olmalıydı sanırım , ama ikimizde yorun ve uykusuzduk ondan pek zoraki oldu ,ondandır herhalde 🙂

ooyyyy bacım hadi hayırlısı kıssssssss ha çatladı ha çatlayacak diyorsun yanioohhh ooohhh ne güzel yaaaa......
evet canım yaaaaaa nerede bu kıssss bende senin gibi düşünüyorum bu işin sonu hiç hayra alamet değil.......

silik çizgi çıktığına göre bir ara çatlayacak herhalde , bende öyle düşündüm , inşaallah çatlar yumurta

ıyı dıyelım ıyı olsun canım hamılelık zor geçıyor bulantılar kusmalar halsızlıkler fena bakalım ne zaman bıtecek bu sıkıntım 14. haftaya gırdım canımcım almıstım vermısım 1 kılo yıne senın nasıl gıdıyor alırsın sende kılo ama artık canım zorla kendını ben öle yapıyorum yoksa kesın bayılıcam açlıktan

canım çalışman ıyı olmus sen teste devam et ınsallah ıkı net çızgıyı yakalacaksın vallahı bende preseedı en derıne sıkmıstım vıcık vıcık olmustu bılmıyorum sen nasıl yaptında anlamadınızkı canım
ben mrs m ıle msde konusyorum ama 3 gündür msnede gırmıyor anlamadım bende ya düşük tehlıkesı falan oldu hastanede ya ınternet yok sorun var gıremıyo yada baska ıhtımal onuda söylemek ıstemıyorum dılım varmıyor Allah korusun

yakalarım dimi bu gün de yapayımmı testi ????bende bayağı derine sıktım ama dedim ya akşam ben 8:30 da uyumuşum 12 gibi uyandım o araya hemen ekşını sıkıştırdık 🙂 çok uykusuz ve yorgunduk ondan aceleye geldi , ama olsun işlem tamam sonuçta 🙂

mrs. m yi merak etmekten kafayı tırlatacağım , bi gelsin ,iyi haberler versin seans yapacam ona

hoşçakal gülüm evet haklısın inşallah kötü birşey yoktur
canlarım bende çıkıyorum biraz işim var artık öğleden sonra girerim hepinizi öpüyorum

Güle güle

günaydın kızlaaaar

Sana da günaydın

tabii olmalıydı bence daha rahat ve kaygan olmalıydı sanırım , ama ikimizde yorun ve uykusuzduk ondan pek zoraki oldu ,ondandır herhalde 🙂

🙂

yakalarım dimi bu gün de yapayımmı testi ????bende bayağı derine sıktım ama dedim ya akşam ben 8:30 da uyumuşum 12 gibi uyandım o araya hemen ekşını sıkıştırdık 🙂 çok uykusuz ve yorgunduk ondan aceleye geldi , ama olsun işlem tamam sonuçta 🙂

Test yap bence de, ama bugün uyku arasına getirme🙂

mrs. m yi merak etmekten kafayı tırlatacağım , bi gelsin ,iyi haberler versin seans yapacam ona

İnş kötü bir şey yoktur

Geri