Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eşim çok yıprandığımızı ve bu fikri kafamızdan atmadan olmuyacağını düşünüyomuş tatilde rahatlamış kafayla denemeliymişiz:küstüm:
valla aynı seyı benım eşımde dedı benım de psıkolojımı bozdun dedı gercekten taktıgımız zaman olmuyo yaaaa ben buna ınandım artık hayırlısı bakalım sıkma canını sevılaycım bellı olmaz gerek kalmadan beklemeye cıkar gelır bebısın belkıııı

KISSS ÖNCE DOĞUR NE TECRÜBESİYMİŞ BUU DUYANDA BİKAÇTANA ÇOCUK YAPMİŞ SANIR SENİİİ :puha::puha:

Yok doğurmadım da, canım sorular hamile kalana kadarki sorular gebelikle ilgili sor mesela onlarda zayıfım, sular gitti o konulara çalışamadım daha:puhas:

Niye ara vermeniz gerekiyor ki özel değilse tabi

SENİ TEMBELLL ULAR KESİİKMİŞ SANKİ BILAŞK ÇAMAŞİR ÇIKARKEN ÇALİŞYOOO

TEMBEL TEMBEL TAVUKLARA YEMM VERR:haha::haha::haha:

burada okumuştum eğer akıntılar regline yakın kesilirse reglin gelecek demekti ve benim gelirse bidah taaa temmuza ertelenecek çalışmalar 🙁

BİTANEM O HERKESTE AYN OLUCAK ANLAMINA GELMİYOKİİİ
İNŞ HAMİŞSİNDİRR CANIM BENİM YAAAA

YAP KIZ KOÇİŞİME UÇAN TEKME ATASIM VARDA KIYAMIYOM:küstüm:

ABOWWW BACIM SAKİN OL ADAMI ÖLDÜRÜSÜN ALLAH KORUSUNNN :puha::puha:

açılın açılıııın bakiiiiiiim dentnurseye seans uygulama geldim açılınnnn
:sinir::sinir::11::11::ezerim::ezerim::argue::argue::bangin::bangin::pirto:

KIZZ İLGİLLL SAKİN OL BACIMM ARADA BİZDE KAYNAMIYALM KORKTUM BEN SENDEN HEEE DENSTURSE GİTTİ YOK GELİNCE EDERSİN NE EDCEKSEN BİZİ DÖVME SAKIN BİZ BİŞEY YAPMADIK KOMŞUNUN CAMINI BİZ KIRMADIKKKK :haha::haha::haha:

valla aynı seyı benım eşımde dedı benım de psıkolojımı bozdun dedı gercekten taktıgımız zaman olmuyo yaaaa ben buna ınandım artık hayırlısı bakalım sıkma canını sevılaycım bellı olmaz gerek kalmadan beklemeye cıkar gelır bebısın belkıııı
inşallah canım ama hiç umudum yok:küstüm:

BİTANEM O HERKESTE AYN OLUCAK ANLAMINA GELMİYOKİİİ
İNŞ HAMİŞSİNDİRR CANIM BENİM YAAAA
biliyorum herkeste aynı değil ama %90 akıntılar devam ediyo benimkiyse şimdiden kesildi:küstüm:
katılıyorum cozycım sanaaaaaaaaaa
valla kızlar bilmiyom ne yapacağımı adamı delirttim herhalde yok testler yok preseedler yok incirler cevizler bak pes etti adam aslında kızmayada hakkım yok ya o elinden geleni yaptı artık napsın demi ama..

açılın açılıııın bakiiiiiiim dentnurseye seans uygulama geldim açılınnnn
:sinir::sinir::11::11::ezerim::ezerim::argue::argue::bangin::bangin::pirto:

Geç kaldın🙂

bilemiyorum bukadar sabırsızken temmuzu nasıl bekliycem:küstüm: inşallah sürpriz olur yaa:bebem::bebem::bebem:

İnş.

Ama ama kesikti çalışamadım....:küstüm:

katılıyorum cozycım sanaaaaaaaaaa

Sağol tatlım cadım.Aslında biraz önce ayşegülün söylediği ile aynı şey, çok araştırdıkça, didikledikçe iyice geriliyoruz, biraz rahat olmak gerek ama bende nerdeeee

inşallah canım ama hiç umudum yok:küstüm:
biliyorum herkeste aynı değil ama %90 akıntılar devam ediyo benimkiyse şimdiden kesildi:küstüm:

valla kızlar bilmiyom ne yapacağımı adamı delirttim herhalde yok testler yok preseedler yok incirler cevizler bak pes etti adam aslında kızmayada hakkım yok ya o elinden geleni yaptı artık napsın demi ama..

CANIM BEN ANLAMAM %90 FALAN HERKESTE AYNI OLMUYO İŞDE İNŞ HAMİŞDR HEM NEDEMEK NAAPSIN YAA SENDE YAŞİYOSUN AYNI ŞEYLERİ ONA YAZIK DA SANA YAZIK DİĞİLMİ ALLAH ALAHHH

Geri