izgil85
Hamiş Melek
kkııssss sen şimdi işi bırakınca dip bucak temizlüğede başlarsın aaahhh aaahhh buraya takılmadan önce bende öledimde artık nerdeeeeeeeeeeeeehah soyle bacımm...ıyıyım sagol evet az kaldı![]()
kkııssss sen şimdi işi bırakınca dip bucak temizlüğede başlarsın aaahhh aaahhh buraya takılmadan önce bende öledimde artık nerdeeeeeeeeeeeeehah soyle bacımm...ıyıyım sagol evet az kaldı![]()
yyyaaa kızlar ben direk konuya daldım herkese merhabaaaaa
tatlı cadım sen nasılsın kısss neredeyse evinin gülü olmaya 1 hafta kaldı

oooyyyy kuşum ye beni yaaaaa o zaman yok olurum ooohhh oohh ne güzelayyy inşş bitanem inş hamiledir mahvoldu kız cağiz meraktannn
yerim seni çokkkkkkk tatlısın sen yaaaa
yok bacım ne kürü lekelenmemin olduğu gün daha bıraktım....bir dahamı....asla....aynı anda 3 kür yedim.....ama yaşıyoruum nabeeerrrr
neyse şimdiden plan yapmak lazım sıraya koymalı en iyisi bu ay regl olursam sadece incir yecem ama olmazsammmmmm
kıısss ayşegül sence hamile olma ihtimalim yüzde kaç

yok bacım ne kürü lekelenmemin olduğu gün daha bıraktım....bir dahamı....asla....aynı anda 3 kür yedim.....ama yaşıyoruum nabeeerrrr
neyse şimdiden plan yapmak lazım sıraya koymalı en iyisi bu ay regl olursam sadece incir yecem ama olmazsammmmmm
kıısss ayşegül sence hamile olma ihtimalim yüzde kaç

oooooooooooooyyyyyyyyyyyyy kuşum tamam kısssss bundan sonra sana özel selaaaamOHOOOO MUHABBET BİTTİ BİZİNM BACI YENİ SELAM VERİYOOO
KISSS BİDAHA OLMASINNN BEN ÖZEL SELAM İSTERİMM HE NEDE OLSA ÖZEL KIZIM DRRR![]()
evettttttttttttttt ama ıkı gun dınlencem kısssssssssssss sonra temızlıkkkııssss sen şimdi işi bırakınca dip bucak temizlüğede başlarsın aaahhh aaahhh buraya takılmadan önce bende öledimde artık nerdeeeeeeeeeeeee
kkııssss sen şimdi işi bırakınca dip bucak temizlüğede başlarsın aaahhh aaahhh buraya takılmadan önce bende öledimde artık nerdeeeeeeeeeeeee
oooyyyy kuşum ye beni yaaaaa o zaman yok olurum ooohhh oohh ne güzel
canımıniçi sende hep buralarda kal olurmu hiç gitme üühhhüüü üühhhüüüü
heeee bacım zaten bende %1000 olarak geçiriyordum aklımdanHEEEE ŞİMDİ SIRA BANA MI GELDİ % 1000 DESEMM KURTARIRMIIIMIYIM PAÇAYII BACIMM
ŞAKA BİYANA İNŞ HAMİŞDR BİTANEMMMM