benımkı silik duruyo ama yaaaaaaaaaa yazımı degıstırın bı ara ben yapamam cunkuuuulisteyi taşımayı unutmayııınnnn ... ben kaçtımmmmm ....
benımkı silik duruyo ama yaaaaaaaaaa yazımı degıstırın bı ara ben yapamam cunkuuuulisteyi taşımayı unutmayııınnnn ... ben kaçtımmmmm ....
ay kızlarrrrrrrrrrrrr alemsınız varyaaaaaaaaaaaa hepmız bır araya gelsek nasıl kaynatırız var yaaaaaaaaaa gulmeler sohbetlerrrrrrrr....kekler pastalar....borekler....kısırlar.....

🙂afıyet olsun vallaaaa yapsın tabüüüMercimekli köfteyi İzgüllü yapsın, dün yapmış hepsini yemişler🙂
hheee yapiiim çok pisss mercimek köftesi yapıyom heeeeMercimekli köfteyi İzgüllü yapsın, dün yapmış hepsini yemişler🙂

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

tamam bızde senı öptük canım ıslerın yogun anlasılan ce deyıp gıdıyonn kolay gelsınnnnn...bu arada tesekkur ederım canımmmm degıstırdıgın ıcınmrs.m gelirsen bana özelden yaz cnm, geceye kadar giremiyebilirim
kızlar öptüm sizi deee![]()
![]()
![]()
![]()
yapmıyom bananeeeeeeee yapamıyom ısteeeeeeeee :küstüm:küstüm sanaaaaCevap yazacağın yerde üstte bi şeyler var ya yazdıklarının tümünü işaretle B ye bas, renk içinde paletten istediğini seçebilirsin
ne oldu bacım niyei küstün şeker mi şekerli elmamyapmıyom bananeeeeeeee yapamıyom ısteeeeeeeee :küstüm:küstüm sanaaaa