Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam bacım tamam nebıleyım kotu oldum bende paylasayım dedım....bosver onu yazmadım say...su soruma cevap ver ozaman kusummmm kan lekesı nasıl cıkar kı?

bilmiyorum ki tatlım sabunla diycenmm şimdi bana küsersin diye korkumdan diyemiyommm ne diyimm bilemedimmm :puha::puha:

buldumm ursille çıkarrr evet evet tursille dur bidakka ya oda sabun cinsinden oluyodu diymiiihahahahahaha

ayyy valla aynısını benim eşimde diyoo bide bebek geldimi ikinizin nazındann kafayı yerim ben diyooooooooooom ay innş gelir bebişlerimiz yaaaa

hg canımmm geç kaldınnn bak tatlım cadım ın gönlünü al yoksa yandn sennnn söylemedi deme

Canım gönlünü alayım da ben tam olarak neye darıldığını, olayı yani tam anlamadım aslında🙂

tamam ozaman barıstıkkkk:Laie_23:sallayacakmısın pekı benı?

Kız ben seni sallamam mı ya! tabi sallıcam

ayyy valla aynısını benim eşimde diyoo bide bebek geldimi ikinizin nazındann kafayı yerim ben diyooooooooooom ay innş gelir bebişlerimiz yaaaa /QUOTE]
az kaldı ınsallah canımm kendımden cok ınan ılk senın haberını almak ıstıyorummm ama cok uzak degıl ıcıme doguyo ınan...allahın ıznıyle gorecegız o gunlerı canımmm

ay inş bitanem inşş ikimiz birdenn olak bebiş sahibi inşşş
rabbim bütün kadınlara yaşatsın bu güzel duyguları

Geri