Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hosbuldum canim,nasilsin bugün?
Mrs m seni gördügüme sevindim canim.Dualarim daima seninle olacak birtanem.Kendine dikkat et ve hep olumlu düsün.Allahim bebisini korusun insallah.
canım, doktor benim son adet tarihime göre haftayı buldu...bugün 6+1 canım. evet bir 6 hafta daha dikkat gerekiyor. allaha şükür bebiş iyi şimdilik. kalp atışlarını gördük ama 10 gün sonra duyacaksınız dedi allah nasip ederse inşallah... erkenden kalp atışı dinletmek bebeğe zarar verebiliyormuş. inşallah canım herşey yolunda gider. ha bir de vajinaya yerleştirmek üzere ilaç verdi.
evet canım progesteron... 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez gerekirse yine rapor verir. öyle miiiiii kız iyi olursam görüşürüz 🙂 bu arada gezmeye mi geleceksin
düğüne geleceğim canım
inşallahhhhh canım. allah razı olsun, allah kabul etsin. amiiiiiiinnn inşallah. hepimizin.
Hosbuldum canim,nasilsin bugün?
Mrs m seni gördügüme sevindim canim.Dualarim daima seninle olacak birtanem.Kendine dikkat et ve hep olumlu düsün.Allahim bebisini korusun insallah.
lara bitanem sen almanyadasin nede olsa bana söyle internetten ucuz bi ovulasyon testi bulsana bide preseend bi bakarmisin almancam olmadigindan bakamiyorum gülüm ya sana zahmet