hoşbuldum canım benim inş hayırlısı olurrr bu ay ama ben pek heycanlıyımhoşgeldin cnm hayırlısı olsun inşş
hoşbuldum canım benim inş hayırlısı olurrr bu ay ama ben pek heycanlıyımhoşgeldin cnm hayırlısı olsun inşş
ne güzle cnm inş heyecanın 9 ay boyunca devam eder meleğin gelmiştir ama çalışmalkar devam bence bazı aylar geç yumrutlama falan olabiliyo kaçırmamak için devam reçgle kadar 😀hoşbuldum canım benim inş hayırlısı olurrr bu ay ama ben pek heycanlıyım
ii etmişsin cnm bnmm oku okuu bak bana hala okuyorum sanırım hayatım boyuncada okucammm😀uf yaa ders çalışmak bitmicek hiç bnm için ama napalımm iidr ya çalışmak çalışkan arkadaşım maaşllahh sann kızz ben de lisede hep teşekkürr almışımdırr saolsun hocalar her yıl teşekkür ettiler bana😀s
canımsın yaaaa....ama o durum sadece lise için geçerli....daha sonra 2 yıllık ü.siteyi 5 yılda bitirdim yaaaaaa yani açık öğretim benim iin apaçık bir öğretim oldu hheeehhheeehheeebakalım canım hakkımızda hayrlısı olsun bu ay inş üzülmeyiz ve bizde herkes gibi bebiş haberi alırızay inşallah canım ama cok heyecanlıyım ben hic bi belirti yok bakalım hadi hayırlısı :meri::meri:

ooohh ooohhh maşallah umarım heyecanın hiç bitmez oohh ooohhhhh inşallah birkaç gün içinde belirtilerde başlar ooohh ooohhhay inşallah canım ama cok heyecanlıyım ben hic bi belirti yok bakalım hadi hayırlısı :meri::meri:
inş canım tanıtsana kendini biraz sanırım yenisinbakalım canım hakkımızda hayrlısı olsun bu ay inş üzülmeyiz ve bizde herkes gibi bebiş haberi alırız![]()
anammmm eferin kızzz 5 yıl haa süpermişşş ama varya açıköğretim çok fena bişii çok zor yaaa normal yani şeker.bnmde ünv tede çalışkan olduğum sölenemez sonuç hayırlı olsun artık ne yapalım 😀canımsın yaaaa....ama o durum sadece lise için geçerli....daha sonra 2 yıllık ü.siteyi 5 yılda bitirdim yaaaaaa yani açık öğretim benim iin apaçık bir öğretim oldu hheeehhheeehheee
canım bakıyom sen göbecikler atisinnnooohh ooohhh maşallah umarım heyecanın hiç bitmez oohh ooohhhhh inşallah birkaç gün içinde belirtilerde başlar ooohh ooohhh
inş canım tanıtsana kendini biraz sanırım yenisin
inşallah canım aramıza hoşgeldinn 😀peki ilac kullanıyormusunevet canım daha yeniyim geçen hafta dolaşırken gözüme kstirdim hemen üye oldum 🙂 21 yaşındayım canım 2 senelik evliliğim var 5 aydan beri ugraşıyoruz hamile kalmak için ama bitürlü olmadı inş bu ay olur..