Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nur yavrum sen şu anda adetmisin bende 20 mayıs sende hergün haberleşelim bakalım yumurtlama aynı tarihtemi genel olarak görmedik birbirimizi özele yazıp yollarız gelişmeleri olurmu
cnmm benm bitti reglim ama döngüm uzun sürüyoo cnm bnm yani yumurtlama zamanlarımız çok farklı olur bu ya yumurta takibi yaptırcam ben ama gelişmeleri yazarım buraya.dir buay neler olcak hakkımızda hayırlıs inşş.

izgilimmmmmmmmmmmmmmmmm fısıtığım nereye gittin yaaa çok sevinmiştim girdin die ama sanırım yoksunnnnnnn bekliyom seniiii deee formaa bi yandan da ders çalışmaya başlıcamm komiğim yaaaa kitap laptopun altında açılmış okunmayı bekliyooo ihihihihhi inşş okucammm 😀

kızlar allaha emanet olun ben kactım ablam gelmiş sonra girerim yine iyi hafta sonrarı herkeze larayı gören olursa benim adet oldugumu söylesin beni merakketmiştir bebeğim

cnmm benm bitti reglim ama döngüm uzun sürüyoo cnm bnm yani yumurtlama zamanlarımız çok farklı olur bu ya yumurta takibi yaptırcam ben ama gelişmeleri yazarım buraya.dir buay neler olcak hakkımızda hayırlıs inşş.
tamam bitanem allah yardım etsin sana bana hepimize görüşürüz ilgiz beni meraketmiştir adet oldunmu diye ögrenmeye gelmiştir yıkıldı evlat olsun allah en iyisini bilir ne yapalım bu ayda olmadı görüşürüz canım hoşcakal

gunaydın kızlar tekrar atılmısım yıne....
desenım ne guzel gezdır oglusunu.....
nurcum selam....
izgıllll naber canım?
dentnurse hayırlısı olsun canım ınsallah gelecek aya tuttururuz

izgilim cnm sıkma canının herşyde bi hayır vardır bu ay olmadı ama belki öbürkü ay kavuşursun canım dualarım seninle öpüyorum seni tatlım:asskim:
güzelimm regl olan ben değilim dentnurse ben ona yazdım o mesajı....ben daha bekliyorum regl tarihim 30 nisan ne olur dua et benim için
izgilimmmmmmmmmmmmmmmmm fısıtığım nereye gittin yaaa çok sevinmiştim girdin die ama sanırım yoksunnnnnnn bekliyom seniiii deee formaa bi yandan da ders çalışmaya başlıcamm komiğim yaaaa kitap laptopun altında açılmış okunmayı bekliyooo ihihihihhi inşş okucammm 😀
oooyyyy canımıniçiiiiii burdayım beeeen geçmi sayfaları bi okuyuverdim eeeeeeee nasılsın bakalım kısssssss foruma ilk girdiğin zamanlardada ders çalışıyordun halaaaaaaaa çalışıyorsun anam ne bitmez dersmiş bu....ayyyyy varya nefret ediyorum ders çalışmaktan ama bütün lise dönemimde hep tattir almışımdır.....yaaaa zaten ben biliyorum ben anormaliiiiiiiiiim heeeeee

wavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv herkeşler burdaaaaa desennnnn cnm fenerbahçeye gidemedinmi kıs dahaaaa 😀 ben sana dedim BEŞİKTAŞ a gelin dieee ama uzakmışş neysemmm 😀

Geri