Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmmmmmmmmm hoşgeldin aramıza çok uzun zaman olmuş rabbim daha fazla bekletmedn verir inş bebeşinii

umarım bu son bekleyişin olur ....tez vakitte kavuşmanı meleğine kavuşmanı diliyorummm

günaydın bitanem çok güzel bir paylaşim emeğine sağlık

günaydın canım , gördünmü beklediğimiz melekler nasıl oluşuyor nerelerden geççiyor,çok güzel değil mi?

ya ben hiç çift çizgi göremedim ovulasyon testlerinde ,çok sancım oldu , akıntım oldu ama çift çizgi yokkk !!!
ne oldu çatlamadı mı bu ay yuöurtalarım ?akıntı da bitti

oooffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın ayşeğülüm günaydın desenimm
ve tüm meleklerrrr hepinize hayırlıg ünler şimdilik 3ümğz varız sanırım kıslar
desennn yazdığın bilgiler öyle güzeldikii inan gözyaşlarımı tutamadım şimdi okurken onlarııı ne büyük bi mucize Rabbim bizede naspi eylesin inşş cnm bnmm emeğine sağlıkk çok saolllll
nazmelek sende hoşgeldin inşş Allah sanada en kısa zamanda hayırlı evlat versinn cnmm
denstnurse tatlım kısmet diyoruz ve hhayırlısıyla beklemekten başka çaremiz yok inş klomenin faydasını görürsün cnm bnm.
izgilllllllll sende tatlım bnm inşşş bebeişin senledir.incir kürünü yaptığımda bnmde kasıklarımda ağrı olmuştu ama senin bahsettiğin akıntılar fallan gebelikten gibi geliyo bana hadi hayırlısııı
izgilimmmm ve yazgülümmm yeniden dön die yazmıştınız okudum yazdıklarınızı çokkk saolunn kızlar ama ben burdan ayrılamıyorum zatenn😀yine aranızdayım hiç gitmemiştima am katılamıyoeum neysee listeye ekliyom kendimi bakalım neler olcakk hayırlısı inşş 11aydır meleğimle yatıp kalkıyorum geliş umuduyla ama hiç bitmiyo her ay umutlarımızz bitmesindee inşş bi gün gelicekk Rabbim nasiip etsin hepimizee
ayyyyyyyyyyyyyyy çok uzun yazdım ama napiiiiiim ve diğer t
m arkadaşlarım hepmizi inşş meleklerimize kavuşucazz inşşşşşş

Son düzenleme:
[ı]günaydınnnnnnnnnnn [/ı]
[ı][/ı]
[ı]melekler hepinize iyi haftasonları diliyorummmmmmm [/ı]
sanada ii haftasonları cnm bnm nasılsınn buay inşş sende rahim filminden sonra hamiş kalanlar kervanına katılcaksın şekerrciğimm.yaa buarada yazın bende çektirmek istiyorum gerek olmaz inşş ama korkuyorum cnm öyle bahsettikleri gibi acı olmuyo değilmii bide eğer istanbulda çektirmişsen nerede çektirdiğini söleyebilirmisin

ya ben hiç çift çizgi göremedim ovulasyon testlerinde ,çok sancım oldu , akıntım oldu ama çift çizgi yokkk !!!
ne oldu çatlamadı mı bu ay yuöurtalarım ?akıntı da bitti

oooffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
desenimm canım bende ovulasyon testini kullandığımda sürekli silik çıkıyodu ikinci test vee tamm 21.günümdee çift çizgiyi görmüştüm şok olmuştumm yaa
sanırım o ay çok geç yumurtlama omuştu.bazı formlarda okudum daa okadar değişik durumlar oluyokii kadın adetine bi hafta kala hamiş kalmış bunların örnekleri okadar fazlakii çok geçç yumutrlama olan baynalar oluyo belki buay seninde böle bişi olaiblir belki yumurta sayın fazla ve geç yumurtlıyacaksın sen devam cnm regl gününe kadar çalışmaya benceee inşş tutucak Rabbimin ziniyleee

günaydın ayşeğülüm günaydın desenimm
ve tüm meleklerrrr hepinize hayırlıg ünler şimdilik 3ümğz varız sanırım kıslar
desennn yazdığın bilgiler öyle güzeldikii inan gözyaşlarımı tutamadım şimdi okurken onlarııı ne büyük bi mucize Rabbim bizede naspi eylesin inşş cnm bnmm emeğine sağlıkk çok saolllll
nazmelek sende hoşgeldin inşş Allah sanada en kısa zamanda hayırlı evlat versinn cnmm
denstnurse tatlım kısmet diyoruz ve hhayırlısıyla beklemekten başka çaremiz yok inş klomenin faydasını görürsün cnm bnm.
izgilllllllll sende tatlım bnm inşşş bebeişin senledir.incir kürünü yaptığımda bnmde kasıklarımda ağrı olmuştu ama senin bahsettiğin akıntılar fallan gebelikten gibi geliyo bana hadi hayırlısııı
gülyüzlümmm izgilimmmm ve yazgülümmm yeniden dön die yazmıştınız okudum yazdıklarınızı çokkk saolunn kızlar ama ben burdan ayrılamıyorum zatenn😀yine aranızdayım hiç gitmemiştima am katılamıyoeum neysee listeye ekliyom kendimi bakalım neler olcakk hayırlısı inşş 11aydır meleğimle yatıp kalkıyorum geliş umuduyla ama hiç bitmiyo her ay umutlarımızz bitmesindee inşş bi gün gelicekk Rabbim nasiip etsin hepimizee
ayyyyyyyyyyyyyyy çok uzun yazdım ama napiiiiiim ve diğer t
m arkadaşlarım hepmizi inşş meleklerimize kavuşucazz inşşşşşş

canımmmm, geri dönmene çok sevindimm , evet gerçek bir mucizeyi yaşamak için bekliyoruzz hep beraber, inşaallah bizim de sıramız gelecek ....

gunaydın kızlarrr

günaydın canım

tatlişkolar ben çıkmak zorundayım , malum hava çok güzell , oğlanı Fenerbahçe parkına götüreceğim ,atlayın gelin sizde canlar , bende kırmızı çizgili tşört var tanırsınızz ::ehi:

öpüyorum hepiniziiii :humble:

Geri