Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız ben dun akşam üzeri adet oldum bebek işi yine olmadı bu ay klomen kullanıcam kullanan varmı aranıda
canım yaaaaa bu sabah sırf senin mutlu haberini alabilmek için girmiştim ama....inanamadım bu kadar belirteden sonraaaaa offffff.....
canım yaaaaa ben inanıyorum sen çok yaklaştın meleğine

desenimm canım bende ovulasyon testini kullandığımda sürekli silik çıkıyodu ikinci test vee tamm 21.günümdee çift çizgiyi görmüştüm şok olmuştumm yaa
sanırım o ay çok geç yumurtlama omuştu.bazı formlarda okudum daa okadar değişik durumlar oluyokii kadın adetine bi hafta kala hamiş kalmış bunların örnekleri okadar fazlakii çok geçç yumutrlama olan baynalar oluyo belki buay seninde böle bişi olaiblir belki yumurta sayın fazla ve geç yumurtlıyacaksın sen devam cnm regl gününe kadar çalışmaya benceee inşş tutucak Rabbimin ziniyleee

sanada ii haftasonları cnm bnm nasılsınn buay inşş sende rahim filminden sonra hamiş kalanlar kervanına katılcaksın şekerrciğimm.yaa buarada yazın bende çektirmek istiyorum gerek olmaz inşş ama korkuyorum cnm öyle bahsettikleri gibi acı olmuyo değilmii bide eğer istanbulda çektirmişsen nerede çektirdiğini söleyebilirmisin
rahim filmini bende isteyeceğim doktorumdan , kadın bezdi benden ama sağolsun sesini çıkarmıyor , çok tatlı dr.um benim yaa 🙂

eklerim tabii bitanem ,uğurlu gelir inşaallah renk var mı istediğin?

canımmmm, geri dönmene çok sevindimm , evet gerçek bir mucizeyi yaşamak için bekliyoruzz hep beraber, inşaallah bizim de sıramız gelecek ....

günaydın canım

tatlişkolar ben çıkmak zorundayım , malum hava çok güzell , oğlanı Fenerbahçe parkına götüreceğim ,atlayın gelin sizde canlar , bende kırmızı çizgili tşört var tanırsınızz ::ehi:

öpüyorum hepiniziiii :humble:
yaaa süperr bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ama fenarbahçe değilde beşiktaş yıldız parkı olsa olmazmıı:puha:

rahim filmini bende isteyeceğim doktorumdan , kadın bezdi benden ama sağolsun sesini çıkarmıyor , çok tatlı dr.um benim yaa 🙂

eklerim tabii bitanem ,uğurlu gelir inşaallah renk var mı istediğin?
içinden ne geçiyossa cnmmm o renk olsunn😀
bu arada doktorunun ii olması çok öenmli bnmkide saolsun yaa çok sevdim bende doktorumu inşş hayırlı sonuçlar lalaım bişiler yaptırıp götürcem çikolata çiçek falannnn
(kız istemey gider gibi😀)

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

canım yaaaaa bu sabah sırf senin mutlu haberini alabilmek için girmiştim ama....inanamadım bu kadar belirteden sonraaaaa offffff.....
canım yaaaaa ben inanıyorum sen çok yaklaştın meleğine
canım benim nasip değilmiş ama hemen temizlendigimde gidicem dr yine cok farklı adet oldum bu ay simsiyatı adet rengim sorun var sanırım:shootout:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
çokkkkkkk saol tatlımmmmm

:emzirme:
günaydın taptatlı cadıııı hoşgeldinnn

desennn buarada beni yine sen ekle fıstığım yaa sana zahmet veriyorum ama içimden öyle geçtiii eklermisin yine cnmmmmm bnm 20 mayıs
nur yavrum sen şu anda adetmisin bende 20 mayıs sende hergün haberleşelim bakalım yumurtlama aynı tarihtemi genel olarak görmedik birbirimizi özele yazıp yollarız gelişmeleri olurmu

Geri