*AyşegüL* Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.771 selzeh' Alıntı: ben geldımmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canımın içiiiiiiiiiiii kısss doğumu nerde düşünüyorsun? Doğum yaptığında ziyaretine gelmek istiyorum bursalı arkadaşım
selzeh' Alıntı: ben geldımmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canımın içiiiiiiiiiiii kısss doğumu nerde düşünüyorsun? Doğum yaptığında ziyaretine gelmek istiyorum bursalı arkadaşım
S selzeh Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.772 tatlı cadım' Alıntı: hosgeldın canımmmm nasılsınız bakalım annelı bebıslıııı Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canımmmm ıyııyız çok sukur sen nasılsın
tatlı cadım' Alıntı: hosgeldın canımmmm nasılsınız bakalım annelı bebıslıııı Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canımmmm ıyııyız çok sukur sen nasılsın
berranur Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.773 selzeh' Alıntı: ben geldımmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... ooo benm meleğim gelmişşş hoşgeldinn şekkerparem
selzeh' Alıntı: ben geldımmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... ooo benm meleğim gelmişşş hoşgeldinn şekkerparem
S selzeh Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.774 tweety8378' Alıntı: hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canımın içiiiiiiiiiiii kısss doğumu nerde düşünüyorsun? Doğum yaptığında ziyaretine gelmek istiyorum bursalı arkadaşım Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canımmmm dogumu bursa anadolu hastanesınde düşünüyorum özel hastanede yanı kıssss ay gel beklerım canım benım sagol
tweety8378' Alıntı: hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canımın içiiiiiiiiiiii kısss doğumu nerde düşünüyorsun? Doğum yaptığında ziyaretine gelmek istiyorum bursalı arkadaşım Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canımmmm dogumu bursa anadolu hastanesınde düşünüyorum özel hastanede yanı kıssss ay gel beklerım canım benım sagol
S selzeh Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.775 nur85' Alıntı: ooo benm meleğim gelmişşş hoşgeldinn şekkerparem Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canımın içi bıtanemsın benım yaaaa
nur85' Alıntı: ooo benm meleğim gelmişşş hoşgeldinn şekkerparem Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canımın içi bıtanemsın benım yaaaa
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.776 selzeh' Alıntı: hosbulduk canımmmm ıyııyız çok sukur sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ıyıyım bende canım aman masllah ıyı olun hep
selzeh' Alıntı: hosbulduk canımmmm ıyııyız çok sukur sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ıyıyım bende canım aman masllah ıyı olun hep
M mrs m. Daimi Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.777 selzeh' Alıntı: ben geldımmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canımmmm tatlı cadım' Alıntı: canımmmm cok sagollll...ama bıseycık sorabılırmıyım2 ve 3.cumlelerın anlamı neee yaawwww kelımelerı cıkardım ama cumle yapamadım🙂 Genişletmek için tıkla ... 2- There is only one happiness in life, to love and be loved. 3- Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me. 2- Hayatta sadece bir mutluluk var, sevmek ve sevilmek. 3-Senin söylediğin kelimeler benim yemeğim, nefesin şarabım. Sen benim herşeyimsin. buyrunnnnnn 🙂
selzeh' Alıntı: ben geldımmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canımmmm tatlı cadım' Alıntı: canımmmm cok sagollll...ama bıseycık sorabılırmıyım2 ve 3.cumlelerın anlamı neee yaawwww kelımelerı cıkardım ama cumle yapamadım🙂 Genişletmek için tıkla ... 2- There is only one happiness in life, to love and be loved. 3- Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me. 2- Hayatta sadece bir mutluluk var, sevmek ve sevilmek. 3-Senin söylediğin kelimeler benim yemeğim, nefesin şarabım. Sen benim herşeyimsin. buyrunnnnnn 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.778 mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canımmmm 2- There is only one happiness in life, to love and be loved. 3- Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me. 2- Hayatta sadece bir mutluluk var, sevmek ve sevilmek. 3-Senin söylediğin kelimeler benim yemeğim, nefesin şarabım. Sen benim herşeyimsin. buyrunnnnnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... thank you my teacher.....🙂
mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canımmmm 2- There is only one happiness in life, to love and be loved. 3- Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me. 2- Hayatta sadece bir mutluluk var, sevmek ve sevilmek. 3-Senin söylediğin kelimeler benim yemeğim, nefesin şarabım. Sen benim herşeyimsin. buyrunnnnnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... thank you my teacher.....🙂
*AyşegüL* Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.779 selzeh' Alıntı: hosbulduk canımmmm dogumu bursa anadolu hastanesınde düşünüyorum özel hastanede yanı kıssss ay gel beklerım canım benım sagol Genişletmek için tıkla ... ahh canııım gelmemmi hiç temiz iyi bir hastahane.. ee senin doktorun kim hastanedenmi canım?
selzeh' Alıntı: hosbulduk canımmmm dogumu bursa anadolu hastanesınde düşünüyorum özel hastanede yanı kıssss ay gel beklerım canım benım sagol Genişletmek için tıkla ... ahh canııım gelmemmi hiç temiz iyi bir hastahane.. ee senin doktorun kim hastanedenmi canım?
M mrs m. Daimi Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.780 tatlı cadım' Alıntı: thank you my teacher.....🙂 Genişletmek için tıkla ... You are welcome 🙂