Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nedense o kafaya takmama durumu benim için geçerli değil....kafaya takmıcam dediğimde daha stres oluyorum oooffffff gündüz bebek düşüncesi yetmiyomuş gibi gecede kızancık seviyorum dün gece hastanededim sezaryan olmuş biri bebeği doğunca getirdile yavruuuuum yaaaaaa çok tatlıydı siyah siyah saçları vardı....neyse onu geçtim sonrada koca koca yemiş ağaçları üzerinde büyük büyük mor yemişler var galiba bana daha incir yolu görünüyo aman yaaaaaa şimdiden başlıyım barı yemeye baksana dün gece işaret geldi ....böyle siyah saçlı çocoğun olmasını istiyorsan biraz daha incir ye dendi galiba:shootout:

kız sen aklını incir soğanla yiyecen galiba.ben bekarken işyerinde öğle yemeği olarak 1-2 kilo incir alırdım oturur onu yerdim çok severim inciri.ama evlendiğimden beri deoğru dürüst yemedim.burda bizim ordaki bal incirlerden yok ve pahalı 🙁

canım balım herzaman nete giremiyorum biliyosun şimdide uğradım sizleri özlüyorum ama yapacak bişey yok buakşam iğneyi vurulcam dualarınızı bekliyorum tatlım
canımsın yaaaaa etmemmi gülüm inşallah öyle biçatlatma iğnesi olsunki bütün gelişmiş yumurtaları en güzel şekilde çatlasın dualarım seninle kar tanem öpüyorum seni
kızlar bende bu sabah ıkılı test sonucumu doktoruma göstermeye gıttım sonuçlarım çok ıyıymıs masallah :nazar:bebişim çok saglıklıymıs degerlerın süperrr dedı :nazar:risk oranlarım falan yanı çok sevındım gerçekten hep düşünüyodum çok rahatladım
oooooyyyyy maşallah bizim tosuncuğumuza....Rabbim bundan sonraki dönemleride sorunsuz bir şekilde geçirmenizi nasip etsin oooyyyyy maşallaaaah

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

vallahi galiba sen incir yiye yiye incir gözlü bir bebek dogurcan bu gidisle haa masallahhhh bacimaa ye anam yeee sendeki bu azime hastayim zaten hadi bakalim insallah bu ay faydasini yasarsin ve bekledigin son ayin olur sabretmekten baska bildigimiz yok cnm malsefki sabiredecez:tik:

kız sen aklını incir soğanla yiyecen galiba.ben bekarken işyerinde öğle yemeği olarak 1-2 kilo incir alırdım oturur onu yerdim çok severim inciri.ama evlendiğimden beri deoğru dürüst yemedim.burda bizim ordaki bal incirlerden yok ve pahalı 🙁
hheeee bacılar aynen dediğiniz gibi ya ben kafayı yicem yada incir gibi tatlı bi kızanım olacak amaaan yaaaaa bu ay sadece günde 4 incir planımı yaptım şimdiden başkada bişi yemicem hhıııııhhhhh
hadi canlar ben kaçar size güzel muhabbetler iyi aaaaaaşaaamlaaaaa

ALLAH dünyaya yolluycagi bebekle konusmus bebek demiski allahim ben dünyaya gittigimde nasil anlasacam dillerini anlamiyorum allah demiski senin icin bir melek yolladim o yardim edicek sana allahim dünyada cok kötülükler oluyor ben nasil kalcam allah demiski sana yolladigim melek yardim edicek peki allahim ben ne zaman sana gelicem sana yolladigim melekle gelicen peki allahim o melegin adi ne demis allah bos ver adini SEN ona ANNE de yeter demis ......

Geri