Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gülyüzlüm mrs.m ayyüzlüü hepinize slm kızlar yaa pc balında değildim kusura bakmayın

mrs.m cnm evt yaa içimden geçmiştin beni yanıltmadın tatlım 🙂

tamam canım denerim çok sağol... ya dün menemen yaptım ki bayılırım ama çok az ve tat almadan yedim. neyse geçer bu günler hayırlısıyla
bende hamisken sucuktan nefret etmistim kokusundan devamli kusardim bacim sen yine kokulara karsi biseyin olmamis o daha iyi bide kokuyada kusuyordum ben iykkkk berbatti ama sonradan gecmisti 4 ay sonra oda anca 🙂 bebeim icin herseye dayanmisitm hatta 6 ci ayimda hastanede yatmistim10 gün boyunca rahimde iltihap olmustu dogum aninda bebege gecmeisn diye temizlemislerdi öyle iste cnm

ay yerim beno böbüşüü kıyamam yaaa

🙂 evetttttt ye teyzesi inşallahhhhh sağlıkla doğsun da.

kız bende dun menemen yaptımmm

hadiiiiii ne güzel

Gülyüzlüm mrs.m ayyüzlüü hepinize slm kızlar yaa pc balında değildim kusura bakmayın

mrs.m cnm evt yaa içimden geçmiştin beni yanıltmadın tatlım 🙂

olsun canım işine bak sen.... sen varya sen tatlı şeyyy nasıl da bilirmiş beniiii

bende hamisken sucuktan nefret etmistim kokusundan devamli kusardim bacim sen yine kokulara karsi biseyin olmamis o daha iyi bide kokuyada kusuyordum ben iykkkk berbatti ama sonradan gecmisti 4 ay sonra oda anca 🙂 bebeim icin herseye dayanmisitm hatta 6 ci ayimda hastanede yatmistim10 gün boyunca rahimde iltihap olmustu dogum aninda bebege gecmeisn diye temizlemislerdi öyle iste cnm

ayyy canım kıyamam yaaaa sen de çekmişsin....ama herşey değer tabi. kokulara hassasiyetim var ya inşallah kötü olmaz. makarna pişerken nefret ettim ondan 🙂

Geri