hg cnmm iim ben bi baktım tek kalmışım herkesler gitmişşşşş bende tv izliyrum bi ynadan geç görmüşüm yazılanları ama yetilşemedim😀 sen nasılsınn cnm
hb hayatım ben geldim tek değilsin 😀 iii vallaha canım agrılarım var biraz beklemelerdeym yani 😀
hg cnmm iim ben bi baktım tek kalmışım herkesler gitmişşşşş bende tv izliyrum bi ynadan geç görmüşüm yazılanları ama yetilşemedim😀 sen nasılsınn cnm
sonu güzel olur inşş cnm yaa ağrılarının sonucu hayra çıksın bakalım gününe çok varmıydı dahahb hayatım ben geldim tek değilsin 😀 iii vallaha canım agrılarım var biraz beklemelerdeym yani 😀
sonu güzel olur inşş cnm yaa ağrılarının sonucu hayra çıksın bakalım gününe çok varmıydı daha

inşş cnm yaa olmazsında güzel haberi alırsın inşş.çok az kalmışşş ne güzel hadi bakalıminş canım 3 gün var canım 28 nisanda hastalanmam lazım ama bakalım olcakmı olmucakmı inş olmam ya![]()

canım sen yinede dediğin gibi sadece tek kür uygula...bi dene bakalım çörekotlu bal tarçını nasıl sonuç alacaksın ona göre bir daha ki ay incir yersintşk ederim tavsiyelerin için canım 🙂 bende kendimi zor tutuyorum, hepsini aynı anda yapmak istiyorum. ama bu ay önce çörekotu bal tarçını deneyeceğim. dün akşam başlıyorum. aceba yumurtlamam ne zaman olur?? 11. gün bırakmam gerekiyor değilmi? bıraktığımda hemen olrmu aceba??

hq haytım 😀 NASILSIN
hoooooşbulduuuuuuuk canlar eccik bi gireyim dedim yine ütü yapacaktım ama duramadım bakiiiim dedim siz nasılsınız güzeller cevizli lokumlaaaaarizgillll hoş geldn meleğmm
iim datlum bıraktığın gibi hala burdayımm ihihihih bakınıyom öleeehoooooşbulduuuuuuuk canlar eccik bi gireyim dedim yine ütü yapacaktım ama duramadım bakiiiim dedim siz nasılsınız güzeller cevizli lokumlaaaaar