selammmm ayyüzlü geldi gacılarrrr
canım h.g nasılsın bitanemSelam güzellerimmmm nasılsın bugünnn
selammmm canım iyim yaa cok hafif karnım agrıyohoşgeldin canım.nasılsın bakalım?
nerdesin zeyno yaaa sana kılomen kullandın mı kullandıysan nasıl yaptın dr ne dedi diye sordun gitmişsinselammmm ayyüzlü geldi gacılarrrr
a.s cnm hoşgeldin sendeeee
hamdolsun tatlımm iim sen nasılsınn
ayşegüll geçende sana bişi sormuştuma ma göremedin heralde tatlım yaa sen nerde çekilmiştin rahim filmini bide kaç dakika sürüyo yani tüpler tıkalıysa allah korusun acı olurmu çok merak edym tatlım istanbuldaydın dimi çektirdiğin yer
selam ayşegül
evet canım kolamene benzer bişi kullandımnerdesin zeyno yaaa sana kılomen kullandın mı kullandıysan nasıl yaptın dr ne dedi diye sordun gitmişsin
selammmm ayyüzlü geldi gacılarrrr
canım h.g nasılsın bitanem
bu hafta bizde gidebiliriz ankaraya eşimin işi geregi hemide azcık gezelim diyorum cok daraldım birde eşimde üzülüyor beni öyle görünce kafamız dagılsın azcıkcanım geçmiş olsun herşeyi denemek de fayda var tabiki.inş vesile olur bebişin göbüşüne gelir.ben süper bi haftasonu geçirdim. çocuklarla ankara turu yaptık süperdi.
düzeldi ama bitanem cok zor adet oldum ya ama şimdide cok kanamam var görsen wc den cıkmıyorum desem yeri var ilk gün bekledim azcık geldi 2 günde eh işte ama şimdi cok aşırı hiç böyle olmamıştım kılomen başlıcam bende işteas cicimmmm hoşgeldinn
iyiyim hb kuşumm bende seni merak ediyodum moralin düzeldimi tatlımm iyiyin diymii