Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ıyıyım tatlım sagol sen nasılsın?Aslm tatli cadim hosgeldin,yeni gördüm seni facedeydim🙂Ben iyim sen nasilsin canim?
hoş geldın canım saağ ol darısı senın başınaselam kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
PİRENSES canımm hayurlı olsunnn çoook sevindimmm ama detayları da istiyoruzzzz
yürüyüşe çıktık ama ben kasık ve bel ağrısından öldümmmmm...Eşimde şaşırdı ben çok yürürüm ama yürüyemedim bu günn...
allaha emanet ol cnm güle gülekızlar hepiniz allaha emanet olun yüce yaradan hanginizin kalbinde muradı ne varsa onu versin inşallah ben cıkıyorum biraz dinlenip eşimi bekliycem markette gelir şimdi öpüyorum sizi görüşürüz
iyiyim canım senin de iyi oluğunu bilmek çok güzel valla saymıyorum artık şafak kaç bakalım nenazman alcaz teskereyi neyse rabbim pimize versin inş sağlklı hayrlı evlatlar ben çıkıyorum canısı kenine çok iyi bak çok mutlu bebişli kal inş
ıyıyım canım sagol hoscakal gorusuruz tekrarkızlar hepiniz allaha emanet olun yüce yaradan hanginizin kalbinde muradı ne varsa onu versin inşallah ben cıkıyorum biraz dinlenip eşimi bekliycem markette gelir şimdi öpüyorum sizi görüşürüz
icimden gecti paylastim kizlar istiyen okur istemeyend eokumaz 🙂
selam kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
PİRENSES canımm hayurlı olsunnn çoook sevindimmm ama detayları da istiyoruzzzz
yürüyüşe çıktık ama ben kasık ve bel ağrısından öldümmmmm...Eşimde şaşırdı ben çok yürürüm ama yürüyemedim bu günn...