Mavişim
Hamiş Melek
pirenses canım hamilekim hamileeeeeeeeee
pirenses canım hamilekim hamileeeeeeeeee
heeeee bacım geçmişe bi bakiiiim demiştim pirensesi görünce yazmadan edemedim arada girip okumadan olmuyor yoksa konuları kaçırıyorumizgil nerdesin kıııı hiç seslenmedin
hoşbulduk kuşum ama herzamanki gibi yine çıkıyorum
aaaayyyyyy pirensese çooook sevindim canım yaaaaaaa Rabbim sen bizede nasip et tez vakitte
gizemli kışşşşş bacım sen boşuna düşünme bence sen hamilesin yani bu kadarda belirti yanyana gelemez herhalde...yok yok en iyisi bişi demiyiiiim sonra tersine dönüyooooo
mrs.m canım olsun olsun bacım bulantıların olsun ne güzel meleğinin gelişimi gayet iyi demekki bir yerde okumuştum hamileliğinde mide bulantısı yaşayan bayanların çocukları daha zeki oluyormuşşş kısssss yoksa senin meleğinde annesi gibi öğretmenmi olacak...
dentnurse klomen kullan bi tek pirenses vardı bide pembe düş başka hatırlayamadım....,
canlarrrrrr herkese iyi geceler...hayırlı rüyalar öpüyorum hepinizi
canım benim hiç birimiz kesmicez umut hep var ama sakın kaptırma kendini sonra insan cok yıkılıyor ben öyle oldum üzülmeni istemem ama inşallah hamiş ol hep beraber sevinelim allah en iyisini bilirevet hayatım okudum senin yazdıklarınıda ve nasıl diyip sana benim adet olcaqım zaman 1 hafta öncesinden ayak agrım oluyor ama bu sefr olmadı ve hayrlısı diyorum olmazsada bu ay ümidimi kesmicem devam etcem inş sende en yakın zmanda bebqine kavuşursun
gülüzlüm inş bacım öyledir

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ah canım benim yaa senle seans olayına bu ay erkenmi başlasak ya cok zor adet oldum biliyormusun resmen bugün gördüm kırmızıları yaniheeeee bacım geçmişe bi bakiiiim demiştim pirensesi görünce yazmadan edemedim arada girip okumadan olmuyor yoksa konuları kaçırıyorum
hemen çıkacağım için seslenemedim canımıniçi nasılsın kıssss inşallah bu ay kavuşursun meleğine dualarım seninle herşeyimmmmmm
canım ne olur kafanı rahatlatmay bak bu ay önce Allaha sonra doktoruna güven çooook dua et Rabbim bu ay içeçeğin ve kullanacığın bütün herşeyi sana vesile eylesin gülüm bennimmmmm