Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

izgil nerdesin kıııı hiç seslenmedin
heeeee bacım geçmişe bi bakiiiim demiştim pirensesi görünce yazmadan edemedim arada girip okumadan olmuyor yoksa konuları kaçırıyorum
hemen çıkacağım için seslenemedim canımıniçi nasılsın kıssss inşallah bu ay kavuşursun meleğine dualarım seninle herşeyimmmmmm
canım ne olur kafanı rahatlatmay bak bu ay önce Allaha sonra doktoruna güven çooook dua et Rabbim bu ay içeçeğin ve kullanacığın bütün herşeyi sana vesile eylesin gülüm bennimmmmm

hoşbulduk kuşum ama herzamanki gibi yine çıkıyorum
aaaayyyyyy pirensese çooook sevindim canım yaaaaaaa Rabbim sen bizede nasip et tez vakitte
gizemli kışşşşş bacım sen boşuna düşünme bence sen hamilesin yani bu kadarda belirti yanyana gelemez herhalde...yok yok en iyisi bişi demiyiiiim sonra tersine dönüyooooo
mrs.m canım olsun olsun bacım bulantıların olsun ne güzel meleğinin gelişimi gayet iyi demekki bir yerde okumuştum hamileliğinde mide bulantısı yaşayan bayanların çocukları daha zeki oluyormuşşş kısssss yoksa senin meleğinde annesi gibi öğretmenmi olacak...
dentnurse klomen kullan bi tek pirenses vardı bide pembe düş başka hatırlayamadım....,
canlarrrrrr herkese iyi geceler...hayırlı rüyalar öpüyorum hepinizi

2 gün daha sabretcem canım kesin sonuç olması için sanada ii geceler öptm haytm

canlarım ben çıkıyorum hepinizi çok ama çok öptm iii geceler tatlı rüyalar aeo dualarım sizinle ve söylemeden edemicem sizi tanıdıgıö için çok mutluyum by meleklerimmmmmmmmm

evet hayatım okudum senin yazdıklarınıda ve nasıl diyip sana benim adet olcaqım zaman 1 hafta öncesinden ayak agrım oluyor ama bu sefr olmadı ve hayrlısı diyorum olmazsada bu ay ümidimi kesmicem devam etcem inş sende en yakın zmanda bebqine kavuşursun

gülüzlüm inş bacım öyledir
canım benim hiç birimiz kesmicez umut hep var ama sakın kaptırma kendini sonra insan cok yıkılıyor ben öyle oldum üzülmeni istemem ama inşallah hamiş ol hep beraber sevinelim allah en iyisini bilir

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

heeeee bacım geçmişe bi bakiiiim demiştim pirensesi görünce yazmadan edemedim arada girip okumadan olmuyor yoksa konuları kaçırıyorum
hemen çıkacağım için seslenemedim canımıniçi nasılsın kıssss inşallah bu ay kavuşursun meleğine dualarım seninle herşeyimmmmmm
canım ne olur kafanı rahatlatmay bak bu ay önce Allaha sonra doktoruna güven çooook dua et Rabbim bu ay içeçeğin ve kullanacığın bütün herşeyi sana vesile eylesin gülüm bennimmmmm
ah canım benim yaa senle seans olayına bu ay erkenmi başlasak ya cok zor adet oldum biliyormusun resmen bugün gördüm kırmızıları yani

izgil cıkıyormusun canım duaların için allah razı olsun yanımda oldugunuzu bilmek güzel gelişmeleri bildiricem ben yine sana ona göre seans hazırla canısı öptüm a.e.o.

GÜNAYDIN CANLARIIIMMMM
BU GÜN TÜM GÜN EĞİTİMDE OLACAĞIMM AMA FIRSAT BULDUĞUMDA UĞRAMAYA ÇALIŞIRIMMMMM
BENİM YUMURTLAMA AĞRILARIM DEVAM EDİYORR :humble:

BU AY DEĞİŞİK HERŞEY BAKALIM SONUMUZ NE OLACAAAAKKK ???

MUTLAKA CEVAP VERMEM GEREKEN BİRŞEY OLURSA ÖZELDEN YAZIN LÜTFENNN

LİSTEYİ TAŞIMAYI UNUTMAYIN LÜTFEENNNNNN

ÖPÜLDÜNÜZZZZZ :kiss::kiss::kiss:

gunaydin81f672gn1.gif

Geri