Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba canım geçen sana yazmıştım ama sanırım görmemişsin... önce aramıza hoşgeldin, umarım buradan çok bilgi sağlarsın.

durumuna gerçekten üzüldüm ama daha evlilikte çok yenisin...neden bu fikri bırakıp evliliğinin en güzel günlerini mutluluk ve huzurla geçirmiyorsun. canım biz farkında olmadan evliliğimizi yıpratıyoruz, eşimizi de yıpratıyoruz. bence kürtaj yaşamışsın bırak vücudun temizlenip rahatlasın dinlensin...ondan sonra inşallah sağlıklı bebeğin gelecektir.

hoşbulduk canım. haklısın elbette, doktorum gibi konuştun 🙂 ama ben öyle düşünmüyorum. evliliğim çok güzel gidiyor zaten çok mutluyuz rabbim daim etsin. ama kürtajdan sonra o piskolojiyle insan çook istiyor inanki. kendimide hazır hissediyorum, eşimde öyle. vücudumun da hazır olduğunu doktorum söyledi. evliliğimizin ve aşkımızın bu şekilde devam etmesini istiyoruz ikimizde. zaten maalesef sırf istemekle olmuyor, doğru zaman ne zamansa o zaman olacak 🙁 insan bu duyguyu bir kere tattığı zaman, yine istiyor ...

hoşgeldin hemşommm 🙂 naber canım nasılsın, geçen canın sıkkındı konuşamadık, iyi misin
hosbulduk ankaramın en guzel annesı.....keyfım yok canım esim hasta gece calıstı huzurum yok yarın tanısma yıldonumumuz ve ben bısey ayarlayamadım ısten de cıkınca butun planlarım altust oldu son hafta ısyerınde gecmek bılmıyo cok sıkılıyorum degısıklıge ıhtıyacımız var esımle stres stres moral sıfır....bıseyler olmalı yanı evden ıse ısten eve bı kendımıze vakıt ayıramıyoruz ınan bunlar hanı sıkılcak seyler degıl ama cok uzuluyorum....ufak bı sehır degısıklıgı bı tatıl ıyı gelır ama suan mumkun degıl....oyle yanı canım...sen nasılsın bebısımız nasıl?

hoşbulduk canım. haklısın elbette, doktorum gibi konuştun 🙂 ama ben öyle düşünmüyorum. evliliğim çok güzel gidiyor zaten çok mutluyuz rabbim daim etsin. ama kürtajdan sonra o piskolojiyle insan çook istiyor inanki. kendimide hazır hissediyorum, eşimde öyle. vücudumun da hazır olduğunu doktorum söyledi. evliliğimizin ve aşkımızın bu şekilde devam etmesini istiyoruz ikimizde. zaten maalesef sırf istemekle olmuyor, doğru zaman ne zamansa o zaman olacak 🙁 insan bu duyguyu bir kere tattığı zaman, yine istiyor ...

tabiki hayat senin...istediğin gibi gider umarım. ama şu dediğin doğru hayırlı zaman ne zamansa o zaman geliyor bebekler. inşallah yakın bir zamanda güzel haberi alırsınız...

Geri