Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende üç gün çıktı ama hep silikti ,ortadaki gün diğer günlere göre belirgindi ama yine de diğeri ile aynı renk değildi , bence çatlamadı benim yumurtam , boşa gitti emekler o kadar da çok çalışmıştımmmm 10-12-14-15. günlerdee
bacim bende diger cizginin rengine bakarsan az ama testte oda pozitif diyor yani

bende üç gün çıktı ama hep silikti ,ortadaki gün diğer günlere göre belirgindi ama yine de diğeri ile aynı renk değildi , bence çatlamadı benim yumurtam , boşa gitti emekler o kadar da çok çalışmıştımmmm 10-12-14-15. günlerdee
ya bana da aynı şey oluyo hep silik çizgi..hiç koyu renk olmuyo..desen sen lalehana mail atıp sorsana bi neden olur diye..bazı arkadaşlarda çıkıyo ne güzel..bizde niye çıkmıyo ya..

huhuuuuuuuuuuu ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
hoşgeldin canımmmm

inşallah kızlar..hayırlısı bakalım ne olacak..ama daha kötü olurum sanıyodum..o kadar zor olmadı regl olduğumda..güçlü karşıladım..kendimi tebrik ediyorum..bu konuda kofum ya ben biraz🙂 yine iyiyim yani..hiç yıkılmadım üzüldüm de biraz kötü olmadım..hemen diğer aşılamaya hazırlandım..gelişme var bende kızlar🙂
MRS.M
tatlım kendine çok dikkat et lütfen..birşey olmaz hayırlısıyla ama sen yine de dikkat et birtanem..
TATLI CADIM
niye depresyondasın kuşum??? benden mi özendin🙂

çok iyi canım....sen gerçekten çok güzel mücadele ediyorsun ve eminim sonucunu çok güzel alacaksın canım benim. bu gelişme bebeğe işaretttttt 🙂
sağol canımmmm dikkat ediyorum. inşallah meleğim benimle kalır, teşekkürler tatlım

Eğitimdeyim ama hayal kurmaktan dinleyemiyorum kiiiiii
testte çift çizgiyi görme hayalii
ilk dr. muayenesinde bebeğimi görme hayalı , kalp atışını duyma hayaliiiii

canımmm hoşgeldin... inşallah hayallerin gerçek olurrrrrrr amin.

DESEN
o üç diyor da..ne bileyim öylesine geçiyor aklımdan vakit kaybetmeyeyim diye..kızım mesajda anlatmışsın derdini işte ne güzel..ben ne diyeyim sana daha..tamam sorun değil dedim içimden zaten🙂 heheheheeee
COZY
bu desen sefili benim işyerime gelecekti cumartesi onu diyorum tatlım..

bebem ben de çok istiyorum da inan denk getiremiyorum yaa, ayarlamıştım cumartesiyi , oğluşu da anneme satmıştım ama eşim yumutadan çıktı :9

benımkı yersız depresyon canım....esımle bıyerlere gıdemıyoruz suan sıkıntı o cok streslı gectı gunler yılın basından berı bıraz tatıle ıhtıyacımız var suan mumkun degıl esımın ıslerınden dolayı oyuzden sıkıntı yapıyorum oyle canım gecer gececk ama benıde uzuyo ıste

Üzülme cnm, gerçekten d senin tatil zamanın gelmiş, ama rahat olmaya çalış, havalar güzelleşti at kendini dışarılara...Emin ol benzer şeyleri yaşıyoruz.Birikti senenin yorgunluğu🙂

DESEN
o üç diyor da..ne bileyim öylesine geçiyor aklımdan vakit kaybetmeyeyim diye..kızım mesajda anlatmışsın derdini işte ne güzel..ben ne diyeyim sana daha..tamam sorun değil dedim içimden zaten🙂 heheheheeee
COZY
bu desen sefili benim işyerime gelecekti cumartesi onu diyorum tatlım..
Tmm cnm🙂

Geri