canim sehnazda ve desende 2 cizgisimi silik cikmis yoksa tek cizgisimi silik cikmisşehnazcım benimde 14.günümde silikti ertesi gün çok koyuydu o zaman yumurta çatlamışmı oluyor?
ovulasyon testi al cnm onunla tesbit ettyumurtlama zamanını nasıl tutturabilirim, bana yardımcı olrmusunuz? adetim düzenli değil ama bu ay adet düzenleyici kullanıyorum.. nasıl hesaplasam???
bende üç gün çıktı ama hep silikti ,ortadaki gün diğer günlere göre belirgindi ama yine de diğeri ile aynı renk değildi , bence çatlamadı benim yumurtam , boşa gitti emekler o kadar da çok çalışmıştımmmm 10-12-14-15. günlerdee

yumurtlama zamanını nasıl tutturabilirim, bana yardımcı olrmusunuz? adetim düzenli değil ama bu ay adet düzenleyici kullanıyorum.. nasıl hesaplasam???
ovulasyon testi al cnm onunla tesbit ett
canim sehnazda ve desende 2 cizgisimi silik cikmis yoksa tek cizgisimi silik cikmis
tabiki 2. çizgileri silikmiş koyu göremedik hiç diyorlar..valla bacim benimkinin biri cok koyu digeride ona yakin cikti yani baktiginda cok belli 2 cizgide test kagidina baktim olumlu diyorr cnm o bile ama diger sekiller yok diyor baktim yani:meri::meri:kıss dellenme tek çizgi silik olsa zaten negatif olurr leylaatabiki 2. çizgileri silikmiş koyu göremedik hiç diyorlar..
kıss dellenme tek çizgi silik olsa zaten negatif olurr leylaatabiki 2. çizgileri silikmiş koyu göremedik hiç diyorlar..
gülüm eczanede pahali oluyor ben büyük alisveris marketinden aldim ucuza aldim 5 saat idrarini tutucan cnm sonra yapican cikarsa o gün iliskiye giricen 2 cizgi cikarsa tek cikarsa yumurtlamamis oluyorsuneczanedenmi alıyorum?? nasıl kullanılıyor? bir kerelik değil herhalde değilmi?