Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
insallah pirensesin altinda ben ve aysegülde olur bu ay allahim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amin 😀

sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gül memelerrrrrrrrrrrrrrrr oynasinnnnnnnnnnnnn sallaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaa yer yerinden oynasinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnn sallayin kizlar takmaiyn az unutun bebisleri kafadan cikarin biraz stres atak yaaa

ayyyy ayyyy allah neşenizi artrsınnn tatlımmm hadi hadi yanbdannn :ohh::ohh:

ben evde ıdrar testı yapmıştım dun cıkmıştı bu gunde sağlık ocan gıdıyımde yıne yaptırıyım dedım emın olmak ıcın ede kızdı bana gecen hafta yapmısşık dıye sonra yınede yapdı ıdrarı 15 damla falan damlattı tek cızgı bıle sılık cıktı gıcık kız kafamı karıştırdı cumartesı doktora gıtcem banım teste cıktı dedım dıyo senınkı bozuktur dıyo oylemı kızlar sızce morelımı bozdu

canım olurmu öyle şey yaa sen hamişsin gıck kız senin moralini bozmuş gelirsem oraya yolarım o kızı üzme sen kendini bitanmemm

var bulantılar başladı.pantolonumun fermuarı açık geziyorum.kapanmıyor fermuar bile.karnım hem taş gibi hem de kocaman :ehi:

işte gözüme kestirdiğim sıradaki anne adyı da geldi.hoşgeldin ayşegül

hb canımm
vayyy benimm fıstıklı kurabiyemem sendemi burdasınn kzzzz nasılsın güzelimm

ayyy inş canım ağzınadan bal damlıyooo inş rabbim hepimize versin senin bebiş nasıl bakaım üzmüyodiymi annesiniii

ben evde ıdrar testı yapmıştım dun cıkmıştı bu gunde sağlık ocan gıdıyımde yıne yaptırıyım dedım emın olmak ıcın ede kızdı bana gecen hafta yapmısşık dıye sonra yınede yapdı ıdrarı 15 damla falan damlattı tek cızgı bıle sılık cıktı gıcık kız kafamı karıştırdı cumartesı doktora gıtcem banım teste cıktı dedım dıyo senınkı bozuktur dıyo oylemı kızlar sızce morelımı bozdu

ya pirenses yaaaa cuma gününden beri kan testi yaptı mı sonucu ne olacak diye ha bire açıyordum.ben sana ne demiştim?benim idrarda ilk silik çıktı sonraki gün çıkmadı.2 gün sonra çıkmadı.en son kanda baktım 18.dr kimyasal gebelik olabilir dedi.4 gün sonra 105 oldu.sen testle uğraşma kanda baktır demedim mi.yarın kocan sabah ezanını okuduktan sonra gidiyosun kan testi yapmaya o kadar:nur::puff:

senın normal yollamı hamıle kaldın nıye bu kadar gec kaldın
ilk bebeim hemen oldu kizim yani ikincimde hic korunmadim ama esim disa bosaliyordu ayiptir söylemesi öyle korunduk 3 sene sonra kizim cok kardes isiyince 1 seneye yaklasiyor olmamasi ugrasiyoruz doktorda bisey yok dedi ilacta vermedi sagdece yumurtlamayi denk getirin olur dedi öyle iste cnm bakalim hayirlisi

hoş gelgın aysem gulum

3 senedır olmuyor 3 aydır tedavı goruyom

hb canmmmmmmmmmm bitanemmm tekrar tebrik eder yananklarından öperimmm

yok askim bugünde yumurtladigimi ögrenince gün asiri iliskiye girdik insallah tutarrrr vallaha yalniz gögüslerimin uclari fena sizliyorr ve sistiler daha regl 12 gün galibaa yumurtlamadan kaynaklaniyor diye düsünüyorum:ehi:sende varmi bi deisiklik

inş hamiş kalcan buay bitanem yumurtladığn görmek bilem güzel diymii
bende düşünüyorum test almayı inş buay senin ayınnn tatlımm

ayyyy ayyyy allah neşenizi artrsınnn tatlımmm hadi hadi yanbdannn :ohh::ohh:

canım olurmu öyle şey yaa sen hamişsin gıck kız senin moralini bozmuş gelirsem oraya yolarım o kızı üzme sen kendini bitanmemm

hb canımm
vayyy benimm fıstıklı kurabiyemem sendemi burdasınn kzzzz nasılsın güzelimm

ayyy inş canım ağzınadan bal damlıyooo inş rabbim hepimize versin senin bebiş nasıl bakaım üzmüyodiymi annesiniii

yok teyzesi üzmüyor da korkuttu biraz.cumartesi sabah ve dün akşam kanama oldu biraz.dr düşük tehdidi.dinlen dedi ilaç verdi.sen hsg çektin ya bu ay ondan ümitliyim senden:boink:

Geri