izgil85
Hamiş Melek
ayyyy gülümmmm bütün temennim bu2 gün sonra kavuşacaksın.....
ne olur dua et
ayyyy gülümmmm bütün temennim bu2 gün sonra kavuşacaksın.....
ya dedigim gibi benim karnım şişti onume ne gelirse yiyorumm yedikten sonra yedigim bana igrenc geliyoodün akşama kadar hemen hepsi mevcuttu ama dün akşamdan beri regl ağrılarım var bilmiyorum hayırlısı artık

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->bizde seni öptük canımmben de eve gidiyorum kızlar öptüm hepinizi..
hımm tamam cızgıyı o mu cekmış bırdaha gıremıyecekmı erkekmısite yöneticisi...sitenin eri hheehhee
wooooooooooooowwww senin gününde yaklaşmış kısssss başka ne var ne yok ayyy hadi çok sevindimya dedigim gibi benim karnım şişti onume ne gelirse yiyorumm yedikten sonra yedigim bana igrenc geliyoo
ya icimden bi ses hamile degilsin diyor banawooooooooooooowwww senin gününde yaklaşmış kısssss başka ne var ne yok ayyy hadi çok sevindim
gülyüzlüme niye tam cizgi cektiler noldu yaahımm tamam cızgıyı o mu cekmış bırdaha gıremıyecekmı erkekmı
evet durumu admine ilettik oda 1 aylık girişini engellemiş o yüzden öyle evet erkekhımm tamam cızgıyı o mu cekmış bırdaha gıremıyecekmı erkekmı