Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay ben sana kıyamam bitanem canım benim yaaa inş herkese bebeşini veriri allahımda burda buyuk bi kutlama yaparızz

aminnnn gülümmmm benimm ya canımm canımmm rabbim duarımızı kabul edicek görüceksin sakın üzme kendini rahat ol tamammı güzelimmm

hoşbulduk canım iyiyiz şimdilik çok şükür sağol...

çok şükür iyiyiz tatlımmm yok canım sadece dinleniyorum hatta koltukla bütünleştim desem yeridir 🙂 sadece uzanarak oturuyorum ya da yatıyorum. senin film sonucuna hakikaten sevindim allaha çok şükür iyiymiş bundan sonrası çooookkk güzel olacak inşallah canım benim.

ohhh çok şükür iyi olmanıza çokkk sevindimmm aferinn iyice dinlennn gel seni bir öpimmmm meleğim banada dua ediyon diymi bacımmm çok saol gülümm yaa hakkaten tüplerimin açık olması bana da iyi geldi kafam biraz daha rahatladı bizde kucaklıycaz yavrularımızı senin bebişini de rabbim sana bağişlasın inş sağlıcakla kucakla minik mercimeği bitanmmm

aminnnn gülümmmm benimm ya canımm canımmm rabbim duarımızı kabul edicek görüceksin sakın üzme kendini rahat ol tamammı güzelimmm

ohhh çok şükür iyi olmanıza çokkk sevindimmm aferinn iyice dinlennn gel seni bir öpimmmm meleğim banada dua ediyon diymi bacımmm çok saol gülümm yaa hakkaten tüplerimin açık olması bana da iyi geldi kafam biraz daha rahatladı bizde kucaklıycaz yavrularımızı senin bebişini de rabbim sana bağişlasın inş sağlıcakla kucakla minik mercimeği bitanmmm
tamam aşkitom benim sende oyle

benim popocum agrıyorrrr

niyeki bitanem çok geçmiş olsunnn kıyamam düştün falanmı yoksa

hadi canlarim, ben kaciyorum annemle yengem birsey hazirlamislar onlari yemeye gitcem ( ne oldugunu ve nerede yaptiklarini söylemiyorum,,, maglum aramizda HAMILELER var 🙂))) hepinizi öpüyorum, kendinise cok iyi bakin, yarin görüsürüzz.....

güle güle tatlım afiyet bal şeker olsunnn

slm canım hoşgeldin 🙂 tatlım benim reglden önce sıvı gibi beyazımsı akıntım olurdu ama hamilelikten öncekinde koyu hani vajinadan sarkar da peçeteyle sileriz ya işte öyle akıntı oldu beyaz sarı şeklindeydi. canım inşallahhhh hayırlı haber belirtisidir ama nolur belirtilere takılma üzülmeyelim.

anaaaaa işteee benim dün wc de vajinadan sarkıyo aşağı doğru bi akıntı beyaz sarımsı şekildeydi bugünde yine tuv.kağıdına geldi beyazımsı bi akıntı uzayan cinsten bakalım reglime kadar devam edecekmi? :meri:

ben çıkıyorum bitanelerimmmm çok yoruldum dinleniyimm hepinizi öpüyorummm

twweetyyy benim mesajlarımıda oku aşkmmm tamammııı sen cevap yaz ben okuyrumm tatluımmm

niyeki bitanem çok geçmiş olsunnn kıyamam düştün falanmı yoksa

güle güle tatlım afiyet bal şeker olsunnn
yok anam ya dusmedim oturmaktan oyle oldu 😀

ksssssssss hamişmisin yoksa bacımmm ayy inş inşşşş

ay inşallah canım yaaa

bende tatlım aminnnnnnn inşş

tamam hayatımn gülü baharııı güvercinimm benimmmmmmmmmmm
oy oy oy bu aşka baksana kocamı boşayıp sana kacacam

Geri