Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

9665.gif

CANLARIM CÜMLETEN GÜNAYDINNNNN , HEPİMİZE GÜZELLL BİR GÜN DİLİYORUMMM , VEEE BU GÜNDEN İTİBAREN BURADA YAŞANAN VE GERİDE BIRAKTIĞIMIZ OLAYIN KİMSE TARAFINDAN TEKRAR DİLE GETİRİLMEMESİNİ ÖNEMLE RİCA EDİYORUM CANLARIM , İNANIN BU TÜR ŞEYLER BİZİM DURUMUMUZ İÇİN SAKINCALI HEM DE ÇOK SAKINCALI....

LÜTFEN MELEKLER , GÜZEL MELEKLERR BU KONU 29/04/2010 İTİBARI İLE BİTMİŞ GİTMİŞ OLSUN , BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM ,KIRMAYALIM ....BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İNANIN , LÜTFEN ESKİ HUZUR ORTAMI BU GÜNDEN İTİBAREN GERİ GELSİN , ÇOK İÇİNİZDE KALAN YAZMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞEY OLURSA ÖZEL MESAJLARI KULLANALIM ,ORADAN YAZALIM ,TOPİĞE TAŞIMAYALIM OLUR MU?
YİNE EĞİTİMDEYİM BEN , ÖPÜYORUM HEPİNİZİ TKER TEKEEEERRR ....

canım benım,benım için bu kadar merak endişe yaptığın için cok teşekkur ederim ama alamam eşimın alması lazım şehır merkezınde degıl dışarda bır yerde oturuyorum burada da market dısında bir şey yok

burada herkesın ılgılendıgı için cok memnun kalıyorum ve de psıkolojık olarak rahatlıyorum baska bır foruma da uyeydım orada bekledıgımı bulamadım sonra dun oyle hamılelık belırtılerı falan dıye bakarken burayı buldum en baştan başlayıp her şeyı okudum sohbet hoşuma gitti.herkes bırbırıne destek.akşam üye oldum bende

canım benım,benım için bu kadar merak endişe yaptığın için cok teşekkur ederim ama alamam eşimın alması lazım şehır merkezınde degıl dışarda bır yerde oturuyorum burada da market dısında bir şey yok

burada herkesın ılgılendıgı için cok memnun kalıyorum ve de psıkolojık olarak rahatlıyorum baska bır foruma da uyeydım orada bekledıgımı bulamadım sonra dun oyle hamılelık belırtılerı falan dıye bakarken burayı buldum en baştan başlayıp her şeyı okudum sohbet hoşuma gitti.herkes bırbırıne destek.akşam üye oldum bende

canım bu 2010 anne adayları normal yolla hamıle kalanlar lıstesı mı yoksa kür ya da tedavı uyguladılar mı

cnım acil çıkmam lazım ama cvp vereyim kısaca
burada aile gibiyiz zamanla sen dehissedeceksin
2010 anne adayları her yolu deneyip hamile kalanlar diyeyim sana , her türlü hikaye bulabilirsin cnm , herkesin hikayesi farklı yani🙂
öpüyorum canım byeee

Geri