izgil85
Hamiş Melek
aaaaa sahi konyalıydın değilmi hheehheeee mrs.m ankaralıydı dimi:meri:kısssssssssssss ben ankarada degılımkı ama yawwwww.....sen el salla yıne ben gorurum senı![]()
aaaaa sahi konyalıydın değilmi hheehheeee mrs.m ankaralıydı dimi:meri:kısssssssssssss ben ankarada degılımkı ama yawwwww.....sen el salla yıne ben gorurum senı![]()
hayırrrrrrrrrrrrrrrr konyalı degılımmmmmmmmmmmmmmmaaaaa sahi konyalıydın değilmi hheehheeee mrs.m ankaralıydı dimi:meri:

ooooo kuşum yarın sabah regl ağrılarım olursa mutlaka derim sen benden ümidi kes diye hheehhee ben biliyorum regl ağrılarımı içim kıyılıyo resmen ağrıdan sonra 2 3 saat içinde regl oluyorumizgil fistikim, ciktinmi hemen ???? yarin unutmaaa sabah bana haber verrrr...
tamam canımaynen bendeeee bı naz bı nazzzz yapacagım gorur oooo

Aaaah aaaah 1 yıldır istanbuldayim daha gezmedim çamlıcayı falan gel gezdireyim diyemiyorum o yüzden
istanbula ilk 14 yasimda turla gitmi$tim, ondan sonrada her sene gittim, bi bu sene degilll ... Süper bi sehir yaaa... biraz insan fazla ama... okadarda olcak artik, metropol sonucda demi
yaaa neyse bacım bi ankara konya arası vardı işte ben diyeyimde anla sen hheehheeeee öptüm kuşum işler ne alemde safak kaç saathayırrrrrrrrrrrrrrrr konyalı degılımmmmmmmmmmmmmmm
konyada oturuyorum üleynnnnnnnnnnnnnnnn ankaralıyım bendeeeeeeeeeeee ama yaaaa![]()

:çamaşır:
:örgü:
:halı:
dogru soyluyosun canım....evcılım bende evı severım bıde tıtız olunca zaten evde vakıt gecıyoooo...oyle zaten hersey bende ıyı olursa eşımınde kafası dagılcak bunu bılıyorum....
aysegulum gelmıs amannnnnnnnnnnnnn nerdesın sen bakıyım?ben yokken gırıyon konusuyon ben varken yoksun bakkkkk kuserım yoksammmmmerabbbbbbbbbbayınnnnnnnnnnn
ben geldimm açılınnn açılınnnn

alemsın meryemcım yaaaaa evet aynı oyle calıscam evdede......:çamaşır:
:örgü:
:halı:
cok guzeller yaaaaa