Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim tatli hamisim hosgeldin.. nasilsin bakalim? ne var ne yok?

Mercimek nasil?

merhaba canımmmm iyiyim çok şükür ama çok halsizim ve canım hiçbir şey yemek istemiyor, yiyince de öyle tat alarak keyifle yemiyorum... hafif bulantılar var. öyle işte canım, mercimeğim inşallah sağlıkla gelişiyordur, bugün 7+1 olduk.

sen nasılsın canım ne var ne yok

merhaba canımmmm iyiyim çok şükür ama çok halsizim ve canım hiçbir şey yemek istemiyor, yiyince de öyle tat alarak keyifle yemiyorum... hafif bulantılar var. öyle işte canım, mercimeğim inşallah sağlıkla gelişiyordur, bugün 7+1 olduk.

sen nasılsın canım ne var ne yok

Anliyorum canim tamda bulantilarin baslama haftasindasin desene.. insallah hafif bulantilarla gecirirsin bu aylari..

Ah ne guzel buyuyor desene bizim ufaklik..

Bende iyiyim cok sukur bugun kirmizi kart yedim ama napayim.. yeni ay yeni umutlar diyelim her zaman oldugu gibi..

Canlarim benim cikis saatim geldi o yuzden sizlerden musade istiyorum..

insallah yarin guzel bir haber aliriz Izgilimden..

hepinize hayirli aksamlar simdiden..

Anliyorum canim tamda bulantilarin baslama haftasindasin desene.. insallah hafif bulantilarla gecirirsin bu aylari..

Ah ne guzel buyuyor desene bizim ufaklik..

Bende iyiyim cok sukur bugun kirmizi kart yedim ama napayim.. yeni ay yeni umutlar diyelim her zaman oldugu gibi..

inşallahhhh hafif geçer canım sağol, galiba büyüyor 🙂
olsun canım vardır bir zamanı mutlaka inanıyorum ben allah en hayırla zamanda bebişini versin inşallah. umutların hiç solmasın canım benimmmm
belki de ülkemizde göreceksin mercimeğini 🙂

Canlarim benim cikis saatim geldi o yuzden sizlerden musade istiyorum..

insallah yarin guzel bir haber aliriz Izgilimden..

hepinize hayirli aksamlar simdiden..

görüşürüz canım çok öpüyorum hoşça kal

Geri