inşallah cannımlarım doktor bana sen hamıle değılsın hep kırs oluşmuş derse yıkılırım ınınkı bu 19 gun oldu gunum gecelı ama eğer hamıleysem o ebenın gozune sokacam benı psgoj ık yatı resmen
ınşallah canım ses duydum yns bebeğını duşuruyormuş dıye allah korusun ruyayalar hep ters gosterır
görüceksin inş bitanemmmm inş herşey gönlünce olsunnn
oyy gülüm yaa snei okadar ii anlıyorumki bnmde işte tatlım 1 yıl dolucak vee cidde insan düşünüyo ollmıcakmı diye sonra kendime geliyorum veren Rabbim nasip eylemişse bizede vericek inşş.işte insanoğlu ya biraz acele ediyoruz.kızzzz sakın bukadar büyütme kafanda tatlı arkadaşım Allahtan yaşın daha çok küçük biraz daha dene Rabbim hayırlı doktrolarla karşılaştırsın uff o çok öenmli yaaa inşş olcak bebişler ama anneleri biraz sıkıntı yaşamış olcak işte
aminnnnnnnnnn güzelim gerçekten dr çok önemli insanın iç,ini rahatlatan var b,ide insanı strese sokan dr var benim bu on gittiğim dr beni mahfetti psikoljim bozuldu bidaha töbe gitmem o dr ayyaaaaaaaa doğru gülüm umutsuzluk bize yakışmaz sonuçta inançlı inanlarız çok şükürrr vericek rabbim o bebiş bir gelsinn totosundan totsundan istirıcam heee beni bukadr üzdü diyee ohh içim rahatladı birazdha çok saol gülümmm

kızlar cıkıyorum ben sonra tekrar gelırım hoscakalın....