Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebegim

selam arkadaslar ben yeniyim aranizda.cok onemli seyler danismam gerekiyor sizden akil almaya bana yardimci olmaniza ihtiyaim var.
 
Kızlar merhaba,hamile olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlar doğumdan sonra,siz ve bebişlerinizle ilgili soru ve sorunlarınız için yeni açılan topiğe mutlaka gelin,tecrübelerimiz ve bilgilerimiz sayesinde çok faydalı fikir alışverişlerinde bulunuruz.https://www.meleklermekani.com/gebelik/175545-yeni-anneler-ve-bebekleri-hakkinda-hersey.html Bende geçen sene bu zamanlar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanında sizler gibi heyecanla hamile kalmayı beklemiş ve ilk seferde muradıma ermiştim:)tabi orda kader arkadaşlarımında çok desteği olmuştu,hepimiz dualarla bu sonuca ulaştık.çok şükür.Şuan ise bebişim 4,5 aylık oldu bile:)umarım en kısa zamanda hamile kalmak isteyen arladaşlara Allahım hayırlı evlatlar nasib eder.hamile arkadaşlarda hayırlısı ile sıhhatle doğumlarını yapar yavru kuşlarını kucaklarına alırlar.Benden hamile kalmak isteyen arkadaşlara küçük bir öneri,cuma ikindi ezanından sonra abdestli bir şekilde evin sessiz köşesinde17 kez ayetel kürsi okuyup,dua edin.Allahım muhakkak duamızı kabul ediyor:)
 
Son düzenleme:
hamilelik

Kizlar ben araniza yeni katildim. Bu siteyi gordum ve cok begendim. Özellikkle hamile kalanlarin listesini. ALLAH hayirlica gormeyi nasip etsin insallah. Bende hamile kalmayi cok istiyorum. Bugun doktora gittim yarin kan testi verecegim belki hamileyimdir diyorum ama bir belirtileri yok. Kirpik konusuna takildim benim kirpiklerim top top oldu ama baska belirti yok. Simdilik zor galiba :eek:lmadı:
 
Arkadaslar ben aranizda yeniyim.Cok guzel bir site cok begendim.Bende hamile kalmak istiyorum.Ama simdilik bir sonuc yok.Kirpiklere takildim bende benimkide top top ama baska bir belirti yok.Bu da tek basina yetmez galiba :(.Bugun doktora gittim kan testi verdim insallah hamileyimdir :(
 
Geri
Üst