inşallah hamilesindir canım reglinin üzerinden nekadar geçtiArkadaslar ben aranizda yeniyim.Cok guzel bir site cok begendim.Bende hamile kalmak istiyorum.Ama simdilik bir sonuc yok.Kirpiklere takildim bende benimkide top top ama baska bir belirti yok.Bu da tek basina yetmez galiba 🙁.Bugun doktora gittim kan testi verdim insallah hamileyimdir 🙁
canım nekadardır istiyrsun bebeğinıAslinda havva gecmedi yani cok istiyorum ama simdilik bir belirti yok benimkisi umut vardir belki diye 1 yillik evliyim 😱lmadı:
kolay dogumlar dılıyorum canım...özlemıstık senı görusemıyrduk.....saglıkla kucagına amanı dılerım.....sımdıden gozunuzaydın.....merhaba kızlar cok ama cok uzun zamandır foruma girmıordum.6 aya kadar hamileliğimden hiç problem olmadı ama daha sonrasında hastaneden cıkamadım bugün gittim salı günü allah izin verirse bebişime kavusuyorum.allahım herkese hamileleği tattırsın.
merhaba kızlar cok ama cok uzun zamandır foruma girmıordum.6 aya kadar hamileliğimden hiç problem olmadı ama daha sonrasında hastaneden cıkamadım bugün gittim salı günü allah izin verirse bebişime kavusuyorum.allahım herkese hamileleği tattırsın.
selam kızlarrrr ben geldimmm
çokkk uzun zaman oldu biliorum ama fırsat bulamadım inanınn..........
bebeişim oldu bgn 5 günlük minik kızım ela naz ım 🙂
haber vereyim dedim...........