sen-lin12121212
Hamiş Melek
teşk melodı.inş isteyen herkesın olur.
kızlar ben de düşük yaptım ilk gebeliğimde,3 ay gectıkten sonra 2 aydır denıyorum ama olmadı.merak ettıgım sey doktor düşük sonrası ve gebe kalmak için coraspin ve vitamin ilaçları verdi.aranızda varmı benım durumumda olanlar.düşük sonrası özellıkle coraspin kullananlar.
arkadaşlar soruma kimse cevap vermedi. troid sorunu olan var mı benim gibi bu da gebeliği geciktiriyor çünkü benim öyle oldu tsh ım yüksek yani hipotiroidim ben buna yoruyorum hamileliğimin gecilmesini. sizler biliyor musunuz ?

..........hiç nete giren yok mu? hamiş haberleri istiyorum işte bu kadar çogalalım...........
hha ben hemen hemen her gun burdayim yasemincim ama mutlu haberler vermeme daha cok varmis gibi hissediyorum🙁sanki bosuna cabaliyorum gibiyim ya hic bir hamilelik belirtim yok aslinda 3gunluk hamile olan bi insanin belirtisi olmaz herhalde ama🙂))bari baskalarindan duyalim da sevinelim di mi🙂))selam koza henüz daha almadım ama.adetlerim düzensizleşti.korunmayı bıraktıgımızdan bu yana.tam hangi gün deneyecegimi düşünüyorum.
arkadaşlar soruma kimse cevap vermedi. troid sorunu olan var mı benim gibi bu da gebeliği geciktiriyor çünkü benim öyle oldu tsh ım yüksek yani hipotiroidim ben buna yoruyorum hamileliğimin gecilmesini. sizler biliyor musunuz ?